• Täytetyt bataatit

    Bataatti on uskomattoman monipuolinen raaka-aine. Bataatin kaunis väri ja luotainen makeus tekevät siitä hurmaavan osan monia eri aterioita.
  • Lämmin juuressalaatti

    Terveellisen herkullinen juuressalaatti maistuu vaikkapa lounaana. Valitse viinikaveriksi elegantti ja keskitäyteläisen marjaisa Pinot Noir -punaviini.
  • Viiden minuutin bataattikeitto

    Helppo ja nopea bataattikeitto saa täydennystä Härkiksestä. Keiton pientä chilisyyttä tasapainottaa aromikkaan Chill Out Riesling -luomuvalkoviinin pieni jäännössokeri.
  • Pizza Fritta eli friteeratut minipizzat

    Ruokatoimittaja Mari Moilanen kävi valmistamassa maailman parasta pizzaa toscanalaisen Giovanni Santarpian opissa. Katso ohjeet ja nauti pizzasi Ruffino Chianti -punaviinin kanssa.
  • Äyriäis-kalacurry riisillä ja tomaattisalsalla

    Kokkaa eteläafrikkalaisittain Louise Meruksen ja Nederburg-viinien matkassa. Mausteista curryruokaa tasapainottaa aromaattinen Riesling-viini.
  • Amarula Vanilla Spice -kahvikakku

    Gluteeniton kuivakakku kuorrutetaan Amarula Vanilla Spice -liköörillä. Herkuttele itse tai anna lahjaksi!
  • Mehevät tacot

    "Latinalaiseen keittiöön kuuluvat oleellisesti Meksikosta kotoisin olevat tacot. Omissa versioissani täytteenä on kotimaista härkäpapua, lampaan jauhelihaa ja savoynkaalia." keittiöpäällikkö Ari Ruoho. Mehevä Tarapacá Gran Reserva Organic -luomupunaviini sopii mainiosti lammastacoille yrttisyytensä ja kevyen tammisuutensa ansiosta.
  • Amarula-jäätelöt

    Aikuisten jäätelössä maistuu aavistus eteläafrikkalaisen marula-puun hedelmistä valmistettua Amarula-kermalikööriä. Jäätelötikut kuorrutetaan suklaalla, pähkinöillä ja kuivatuilla marjoilla.
  • Paistettua kuhaa ja fenkolia

    Keittiöpäällikkö Ari Ruoho: ”Kuha säilyy mehevänä, kun paistat fileen kaksinkerroin runsaassa voissa. Nauti raikkaan ja sopivasti viilennetyn Tarapaca Gran Reserva Sauvignon Blanc -valkoviinin kanssa.”
  • Sushi bowl

    Puolikuivan Kungfu Girl Rieslingin raikkaan hedelmäinen ja aromikkaan sitrusmainen makumaailma sopii erityisen hyvin aasialaisen ruoan seuraan.
  • Munakoiso-tomaattipiiras

    Munakoiso-tomaattipiiras on loistava valinta rennompiin illanistujaisiin.
  • Passeli punajuuripasta

    Vuohenjuustonokareilla viimeistelty pähkinäinen punajuuripasta loihtii sekä veden kielelle että tekijästään gourmettaitajan.
  • Simppeli salviapasta

    Helppo pasta syntyy vain muutamasta raaka-aineesta. Jos et löydä kaupasta tuoretta salviaa, vaihda se sitruunaan. Raasta tällöin sitruunankuoresta uloin, keltainen kerros ja purista mehu.
  • Täyteläinen riistapata sinihomejuustolla

    Sinihomejuusto tuo sopivasti suolaisuutta runsaan riistan makuun. Anna höyryävän pataruoan ja täyteläisen Nederburg-punaviinin hemmotella!
  • Punaviinissä haudutettua naudan poskea

    Tarjoa talvinen pataruoka Nederburg-punaviinin kanssa.
  • Hirvipata ja suppilovahveroita

    Haudutettu riista suosii sopivan, mutta ei liian tanniinista punaviiniä. Katso herkullinen ohje ja viinisuositus!
  • Taikinoitu karjalanpaisti

    Karjalanpaisti on perinneruokaa parhaimmillaan. Peitä paisti rapealla taikinakannella ja nauti se leivän tapaan tai kasta mehevään padan liemeen.
  • Amarula-mokkapalat

    Tuunaa herkullisella Amarula-kermaliköörillä gluteenittomat mokkapalaleivokset.
  • Versosalaattia parmesaanikupissa

    Herkullinen pikkusyötävä ihastuttaa ulkoasullaan ja maullaan. Nauti kuohu- tai roseviinin kanssa.
  • Helppo poke-kulho

    Trendikkäät sushi- ja pokekulhot ovat herkullisia ja sopivan kevyitä ruokia, mutta mausteisuutensa takia ne vaativat viiniltä runsaasti aromaattisuutta ja hedelmäisyyttä.
  • Itämainen nuudelisalaatti

    Kevyt ja mukavasti mausteinen Härkis-salaatti toimii raikkaan valkoviinin kanssa.