Amarula-hedelmäjäätelöt

Kokeile helppoa ohjetta ja herkuttele Amarula-kermalikööristä, hedelmistä ja jogurtista valmistetuista aikuisten jäätelöpuikoista.
Amarula-jäätelöpuikot
Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka
4 HLÖ
+ 60 MIN
5 %
Ainekset:
1 vaniljatanko
1,5 dl Amarula-kermalikööriä
2,5 dl kreikkalaista jogurttia
kupillinen tuoreita hedelmäpaloja esim. ananasta, luumua, passionhedelmää, papaijaa
tuoreita yrttejä esim. minttua, timjamia, syötäviä kukkia
Lisäksi
4 jäätelömuottia
Valmistusohjeet:
1 Leikkaa hedelmät pieniksi paloiksi ja raaputa vanilja vaniljatangosta. Voit halutessasi käyttää myös vaniljasokeria.
2 Sekoita kulhossa Amarula-likööri, vanilja sekä kreikkalainen jogurtti.
3 Laita hedelmän palat ja yrttien lehdet jäätelömuotteihin.
4 Lisää jogurtti-Amarulaseos muotteihin ja varmista, että sitä menee tasaisesti myös hedelmien ympärille.
5 Laita muotit pakkaseen ja anna jäätyä yön yli. Ota pois muutama minuutti ennen tarjoilua, jolloin jäätelöt irtoavat paremmin muoteista.
Valmistusohjeet:
1 Leikkaa hedelmät pieniksi paloiksi ja raaputa vanilja vaniljatangosta. Voit halutessasi käyttää myös vaniljasokeria.
2 Sekoita kulhossa Amarula-likööri, vanilja sekä kreikkalainen jogurtti.
3 Laita hedelmän palat ja yrttien lehdet jäätelömuotteihin.
4 Lisää jogurtti-Amarulaseos muotteihin ja varmista, että sitä menee tasaisesti myös hedelmien ympärille.
5 Laita muotit pakkaseen ja anna jäätyä yön yli. Ota pois muutama minuutti ennen tarjoilua, jolloin jäätelöt irtoavat paremmin muoteista.
Ainekset:
1 vaniljatanko
1,5 dl Amarula-kermalikööriä
2,5 dl kreikkalaista jogurttia
kupillinen tuoreita hedelmäpaloja esim. ananasta, luumua, passionhedelmää, papaijaa
tuoreita yrttejä esim. minttua, timjamia, syötäviä kukkia
Lisäksi
4 jäätelömuottia
Lisää muistilistaan