Amarula-vohvelit

Mausta gluteenittomat vohvelit pehmeällä Amarula-kermaliköörillä ja nauti tuoreiden marjojen kanssa.
Amarulavohvelit
Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka
4 HLÖ
30-45 MIN
Vohvelit
2 dl perunajauhoja
1 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 dl piimää
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl Amarula-kermalikööriä
2 kananmunaa
Voita vohveliraudan voiteluun
Vohveleiden päälle
Kaakaonibsejä
5 rkl vaahterasiirappia
1 rkl Amarula-kermalikööriä
Marjoja ja hedelmiä
Valmistusohjeet:
1 Aseta vohvelirauta lämpenemään. Mittaa kuivat aineet kulhoon ja sekoita sekaisin keskenään haarukkaa apuna käyttäen.
2 Riko kananmunat omaan astiaansa ja vatkaa kevyesti niiden rakenne rikki. Mittaa piimä, Amarula-kermalikööri sekä rypsiöljy omaan astiaansa ja sekoita ne keskenään.
3 Sekoita nesteet kuivien aineiden joukkoon puuhaarukkaa apuna käyttäen. Lisää kananmunat ja sekoita taikina sileäksi.
4 Voitele vohvelirauta sudilla ja paista vohvelit.
5 Sekoita vaahterasiirappi ja Amarula-kermalikööri keskenään ja valuta vohveleiden, marjojen ja hedelmien päälle.
Kakkutaiteilija Mona Tähtinen
Resepti & kuva 

Kakkutaiteilija Mona Tähtinen työskentelee gluteenittoman reseptiikan parissa ja rakastaa toisiaan täydentävien makuparien metsästämistä. Oikein valittu jälkiruoka kruunaa juhlan ja pysäyttää arjen. Ig @say_it_with_a_cake

www.sayitwithacake.fi
Valmistusohjeet:
1 Aseta vohvelirauta lämpenemään. Mittaa kuivat aineet kulhoon ja sekoita sekaisin keskenään haarukkaa apuna käyttäen.
2 Riko kananmunat omaan astiaansa ja vatkaa kevyesti niiden rakenne rikki. Mittaa piimä, Amarula-kermalikööri sekä rypsiöljy omaan astiaansa ja sekoita ne keskenään.
3 Sekoita nesteet kuivien aineiden joukkoon puuhaarukkaa apuna käyttäen. Lisää kananmunat ja sekoita taikina sileäksi.
4 Voitele vohvelirauta sudilla ja paista vohvelit.
5 Sekoita vaahterasiirappi ja Amarula-kermalikööri keskenään ja valuta vohveleiden, marjojen ja hedelmien päälle.
Kakkutaiteilija Mona Tähtinen
Resepti & kuva 

Kakkutaiteilija Mona Tähtinen työskentelee gluteenittoman reseptiikan parissa ja rakastaa toisiaan täydentävien makuparien metsästämistä. Oikein valittu jälkiruoka kruunaa juhlan ja pysäyttää arjen. Ig @say_it_with_a_cake

www.sayitwithacake.fi
Vohvelit
2 dl perunajauhoja
1 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 dl piimää
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl Amarula-kermalikööriä
2 kananmunaa
Voita vohveliraudan voiteluun
Vohveleiden päälle
Kaakaonibsejä
5 rkl vaahterasiirappia
1 rkl Amarula-kermalikööriä
Marjoja ja hedelmiä
Lisää muistilistaan