1 Mittaa kulhoon öljy, sokeri ja kananmunat, vaahdota seos sähkövatkaimella. Yhdistä kuivat aineet.
2 Lisää jauhoseos, porkkanaraaste ja ananasmurska taikinaan. Jaa taikina paperivuoilla vuoratulle muffinipellille. Täytä kolot reunaan asti, jotta saat isoja muffineja. Paista muffineja 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Jäähdytä. Voit myös paistaa taikinasta kakun. Käytä silloin 2 litran vetoista, voideltua ja korppujauhotettua irtopohjavuokaa ja kypsennä kakkua 175 asteisessa uunissa noin tunnin ajan.
3 Notkista tuorejuusto, lisää siihen likööri ja tomusokeri. Anna täytteen jähmettyä hetki jääkaapissa. Jos teet kakun, tee kuorrutus kaksinkertaisena.
4 Levitä kuorrute jäähtyneiden muffinien päälle. Ripottele koristele leivonnaiset kuivatuilla porkkanalastuilla.