Puolukka-Blossa-brownie

Glögi sopii hyvin myös leivonnaisiin. Kokeile Blossan glögimestari Åsa Orsvärnin suosikkireseptiä!
Puolukka-Blossa-brownie + glögisuositus
Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka
8+ HLÖ
30-45 MIN
1 Sulata voi ja rouhi suklaa.
2 Kaada sula voi rouhitun suklaan päälle. Sekoittele kunnes seos on sileää.
3 Vatkaa kananmunat ja sokerit vaahdoksi. Lisää vaahtoon sulatettu suklaaseos, glögi ja puolukat.
4 Kääntele seosta varovaisesti. Lisää seokseen vehnäjauhot ja kääntele taikina tasaiseksi.
5 Kaada seos leivinpaperin päälle uunipellille, paista n. 25-30 minuuttia 175 asteessa.
6 Brownie saa jäädä hieman pehmeäksi, jotta siitä tulisi mehevä. Anna jäähtyä. Leikkaa pieniin neliöihin ja koristele tomusokerilla ja puolukoilla. Tarjoile Blossa glögien kanssa
ANNOS
30-40 kpl
AINEKSET
250 g voita
250 g tummaa suklaata
½ dl Blossa vinglögg:iä
2 dl sokeria
2 dl fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria
4 kananmunaa
200 g puolukoita
5 dl vehnäjauhoja
KORISTELUUN
tomusokeria
puolukoita
Lisää muistilistaan

Suositukset