Suklaaseen dipatut hedelmät ja pähkinät

Saat nopean jälkiruoan ostamalla kuivattuja hedelmiä ja valmistamalla niiden kanssa maukkaat suklaakastikkeet.
Suklaaseen dipatut hedelmät ja pähkinät
Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka
VALKOSUKLAAKASTIKE
100g valkosuklaata
1 dl appelsiinimehua
SUKLAAKASTIKE
200g tummaa suklaata, joka sisältää yli 60% kaakaovoita
1 dl kuohukermaa
30 g voita
VALKOSUKLAAKASTIKE
1 Paloittele ensin valkosuklaa vesihaudekattilan yläosaan pehmenemään ja kuumenna vesi kattilan alaosassa. Suklaa sulaa jo 40 asteessa, joten älä anna suklaan kuumentua liikaa.
2 Kiehauta toisessa kattilassa mehu. Vatkaa kuumaa mehu pehmeään suklaaseen ohuena nauhana samalla koko ajan sekoittaen.
SUKLAAKASTIKE
1 Sulata ensin vesihaudeastiassa suklaata, kermaa ja nokare voita. Sekoita tasaiseksi kastikkeeksi.
Juomasuositus Tarjoa suklaakastikkeet yhdessä mangoviipaleiden, viikunoiden ja pähkinöiden kanssa. Valitse juomaksi esimerkiksi Blossa-glögi.
VALKOSUKLAAKASTIKE
1 Paloittele ensin valkosuklaa vesihaudekattilan yläosaan pehmenemään ja kuumenna vesi kattilan alaosassa. Suklaa sulaa jo 40 asteessa, joten älä anna suklaan kuumentua liikaa.
2 Kiehauta toisessa kattilassa mehu. Vatkaa kuumaa mehu pehmeään suklaaseen ohuena nauhana samalla koko ajan sekoittaen.
SUKLAAKASTIKE
1 Sulata ensin vesihaudeastiassa suklaata, kermaa ja nokare voita. Sekoita tasaiseksi kastikkeeksi.
Juomasuositus Tarjoa suklaakastikkeet yhdessä mangoviipaleiden, viikunoiden ja pähkinöiden kanssa. Valitse juomaksi esimerkiksi Blossa-glögi.
VALKOSUKLAAKASTIKE
100g valkosuklaata
1 dl appelsiinimehua
SUKLAAKASTIKE
200g tummaa suklaata, joka sisältää yli 60% kaakaovoita
1 dl kuohukermaa
30 g voita
Lisää muistilistaan
  • Täsmäpari: