Suklaaseen dipatut hedelmät ja pähkinät

Saat nopean jälkiruoan ostamalla kuivattuja hedelmiä ja valmistamalla niiden kanssa maukkaat suklaakastikkeet.
Suklaaseen dipatut hedelmät ja pähkinät
Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka
VALKOSUKLAAKASTIKE
1 Paloittele ensin valkosuklaa vesihaudekattilan yläosaan pehmenemään ja kuumenna vesi kattilan alaosassa. Suklaa sulaa jo 40 asteessa, joten älä anna suklaan kuumentua liikaa.
2 Kiehauta toisessa kattilassa mehu. Vatkaa kuumaa mehu pehmeään suklaaseen ohuena nauhana samalla koko ajan sekoittaen.
SUKLAAKASTIKE
1 Sulata ensin vesihaudeastiassa suklaata, kermaa ja nokare voita. Sekoita tasaiseksi kastikkeeksi.
Juomasuositus
Tarjoa suklaakastikkeet yhdessä mangoviipaleiden, viikunoiden ja pähkinöiden kanssa. Valitse juomaksi esimerkiksi Blossa-glögi.
VALKOSUKLAAKASTIKE
100g valkosuklaata
1 dl appelsiinimehua
SUKLAAKASTIKE
200g tummaa suklaata, joka sisältää yli 60% kaakaovoita
1 dl kuohukermaa
30 g voita
Lisää muistilistaan

Suositukset

  • Täsmäpari: