Suklaiset Blossa-konvehdit

Käytä suklaakonvehtien mausteena glögiä.
Suklaiset Blossa-konvehdit
Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka
Suklaa Jälkiruuat Suklaa Jälkiruuat Suklaa Jälkiruuat
8+ HLÖ
+ 60 MIN

Annoksia 30-40

Valmistusaika 15 min + maustumisaika 2-3 tuntia

1 Hienonna suklaat rouheeksi.
2 Kiehauta kerma, glögi ja hunaja. Kaada kuuma neste suklaarouheen päälle. Sekoittele kunnes suklaa rupeaa sulamaan.
3 Lisää pilkottu voi ja sekoittele nuolijalla kunnes seos on kiiltävää ja sileää. Nosta viileään jähmettymään muutamaksi tunniksi.
4 Kun seos on jähmettynyt vähän muotoile siitä pyöreitä konvehteja tai lusikoi täyte pursotinpussiin ja pursota konvehteja pieniin karamellivuokiin. Anna seistä jääkaapissa muutaman tunnin.
5 Kierittele konvehdit juuri ennen tarjoilua kaakaojauhessa tai kookoshiutaleissa.
6 Tarjoile huoneenlämpöisinä Blossa glögin kanssa.
AINEKSET
150 g tummaa suklaata, kaakaopitoisuus yli 50%
75 g tummaa suklaata, kaakaopitoisuus yli 60-70%
1 ½ dl kuohukermaa
2 rkl Blossa glögiä
2 tl hunajaa
25 g voita
KORISTELUUN
kaakaojauhetta
kookoshiutaleita
Lisää muistilistaan

Suositukset