Karpalo pavlova

Syksyn tai talven jälkiruokana maistuu ihana pavlova karpalo- tai puolukkakruunulla ja kinuskiraidoilla. Jälkiruokaviiniksi sopii puolimakea tai makea kuohuviini.

Syyssoiden pavlova + viinisuositus

6-8 HLÖ

1 h 0 min

Resepti

ruokatoimittaja Tiina Rantanen

Blossa_juustokakku_by_Anni_PaakkunainenSinihomejuustokakku & glögirypäleet

Ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen juustokakku hurmaa loppuvuoden juhlissa ja korvaa juustolautasen. Täyteläinen suolainen juustokakku tarjoillaan lämpimien glögirypäleiden kanssa.

Katso resepti
Suomalainen pannacotta ja kesämarjakeitto

Tee vieraillesi suomalainen versio italialaisesta pannacottasta ja tarjoile se kesämarjakeiton kanssa, johon tulee Fresita-kuohuviiniä.

Katso resepti
Mansikka-mascarponekakku

Herkullinen mansikka-mascarponekakku kostutetaan Fresita-kuohuviinillä.

Katso resepti
Tarte Tatin omenapiirakka + jälkiruokaviinisuositusTarte Tatin omenapiirakka

Tarte Tatin on klassinen ranskalainen omenaherkku, joka nautitaan makean jälkiruokaviinin kanssa.

Katso resepti