Täytetyt Blossa-aprikoosit

Glögillä marinoitujen aprikoosien sisältä löytyy vuohenjuustoa. Makean ja suolaisen yhdistelmä on pettämätön.
Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka
Noutopöytä Noutopöytä Noutopöytä
8+ HLÖ
+ 60 MIN
Valmistusohjeet:
1 Lämmitä glögi kuumaksi. Laita aprikoosit likoamaan kuumaan glögiin. Anna jäähtyä ja nosta jääkaappiin yöksi. Täytä seuraavana päivänä.
2 Paahda mantelilastut.
3 Sekoita vähän vuohenjuustoa ja lusikoi se pursotinpussiin.
4 Siivilöi aprikooseista ylimääräinen neste. Leikkaa aprikoosiin saksilla tasku ja pursota juustoa sisään. Työnnä sisään muutamia paahdettuja mantelilastuja.
5 Tarjoile heti Blossa–glögin kanssa.
APRIKOOSIT
400 g kuivattuja aprikooseja
2 dl Blossa–glögiä
TÄYTE
50 g pehmeää vuohenjuustoa
4 rkl paahdettuja mantelilastuja
Lisää muistilistaan

Suositukset