Täytetyt glögi-aprikoosit

Glögillä marinoitujen aprikoosien sisältä löytyy vuohenjuustoa. Makean ja suolaisen yhdistelmä on pettämätön.

Täytetyt aprikoosit

8+ HLÖ

1 h 0 min

Poromoussea ja saaristolaisleipääPoromoussea ja saaristolaisleipää

Poromousse maistuu herkulta joko valmiina ostetun tai itsevalmistetun saaristolaisleivän päällä. Katso moussen sekä saaristolaisleivän ohje.

Katso resepti
Glöet PannacottaGlöet-pannacotta

Tämä herkullinen kuohuviinilaseista tarjottava pannacotta saa Glöet-glögiskumpasta kauniin punaisen kerroksen. Katso reseptin lopusta myös vaaleasta Glöetistä tehdyn Glöet-Sabayonin ohje.

Katso resepti
Sabayon eli viinivaahtokastikeGlöet-Sabayon marjoilla

Tämä kuohkea Sabayon eli viinivaahtokastike maustetaan Glöet White -glögikuohuviinillä - sekä nautitaan sen kanssa. Katso kokki Sara La Fountainin ohje!

Katso resepti
Grillattu lohifilee aprikoosisalsalla ja valkoviinisuositusGrillattu aprikoosi-lohi

Kokkaa Nederburg-viinin ja Louise Meruksen matkassa. Helposti marinoituun grilliloheen sopii herkullisesti hedelmäisen pirteä aprikoosisalsa.

Katso resepti