Täytetyt glögi-aprikoosit

Glögillä marinoitujen aprikoosien sisältä löytyy vuohenjuustoa. Makean ja suolaisen yhdistelmä on pettämätön.

Täytetyt aprikoosit
logo

8+ HLÖ

logo

1 h 0 min

APRIKOOSIT

AINEKSET

  • 400 g kuivattuja aprikooseja

  • 2 dl glögiä

VALMISTUSOHJEET

    1. Lämmitä glögi kuumaksi. Laita aprikoosit likoamaan kuumaan glögiin. Anna jäähtyä ja nosta jääkaappiin yöksi. Täytä seuraavana päivänä.

    2. Siivilöi aprikooseista ylimääräinen neste. Leikkaa aprikoosiin saksilla tasku ja pursota juustoa sisään. Työnnä sisään muutamia paahdettuja mantelilastuja.

    3. Tarjoile heti glögin kanssa.

TÄYTE

AINEKSET

  • 50 g pehmeää vuohenjuustoa

  • 4 rkl paahdettuja mantelilastuja

VALMISTUSOHJEET

    1. Paahda mantelilastut.

    2. Sekoita vähän vuohenjuustoa ja lusikoi se pursotinpussiin.