Valmista retkellä trangialla tai kotona grillissä tuoremakkaroiden kaveriksi kaalisalaattia ja sahrami-aiolia. Nauti mausteisen täyteläisen Chill Out Cabernet Sauvignon -punaviinin kanssa.
Paista tai grillaa makkarat molemmin puolin, kunnes ne ovat kypsiä. Lisää tomaatit trangialle, pannulle tai grilliin kypsennyksen puolivälissä.
Tarjoile sitruuna-kesäkaalin, sahrami-aiolin, paahdettujen minitomaattien ja tuoreiden yrttien kanssa.
Halkaise kaali ja poista kanta. Leikkaa isohkoiksi paloiksi. Hienonna kevätsipulit ja leikkaa minttu rouheasti.
Kuumenna rypsiöljy trangian tai grillin pannulla ja paista kaaleja muutama minuutti. Kaalien kuuluu jäädä rapeiksi.
Lisää sitruunamehu ja sekoita. Lisää lopuksi kevätsipulit ja minttu. Maista ja viimeistele ripauksella suolaa ja mustapippuria.
Koristele tuoreilla granaattiomenansiemenillä ja yrteillä.
Yhdistä majoneesi, valkosipuliraaste, sitruunamehu ja sahrami.
Sekoita hyvin. Maista ja lisää ripaus suolaa.
Ruokaohjelmista ja -lehdistä tuttu kokki Linnea Vihonen rakastaa retkeilyä ja ruoan laittamista luonnossa. Sesonkien kunnioittaminen ja vastuullisuus ovat hänelle tärkeitä arvoja.
Tacot täytetään itse tehdyllä Pico de Gallo -salsalla ja kotimaisella kalalla. Nautitaan järvimaisemassa raikkaan Chill Out -viinin kanssa.
Katso reseptiChill Out -viinisarjan 3 litran hanapakkaukset ovat ensimmäisenä Suomessa täysin kierrätettäviä viinipussia ja kahvaa myöten. Ympäristöystävällisen muutoksen mahdollistaa Altian Rajamäen tehtaan uusi tuotantolinja.
Lue lisääSormisyötävän tofuannoksen maustaa helppo maapähkinävoi-ponzukastike. Nauti makean suolainen annos Chill Out roseeviinin kanssa.
Katso resepti