Chili con carne

Chili con carne on helppo arkiruokaklassikko. Kun osaat tehdä tämän hyvin, pärjäät pitkälle.
Chili con carne
Nauta Nauta Nauta
AINEKSET
350 g paistijauhelihaa
100 g pakastettuja sipulikuutioita
3 kpl valkosipulinkynttä
30 g voita
0,5 prk papuja tomaattikastikkeessa
500 g tomaattimurskaa
0,5 dl vettä
0,5 tl mustapippuria
1 tl chilijauhetta
Valmistusohjeet:
1 Kuullota sipulikuutiot ja puristetut valkosipulinkynnet paistokasarissa.
2 Lisää sekaan jauheliha, pavut tomaattikastikkeessa ja tomaattimurska. Huuhtele tomaattimurskapurkki vedellä, kaada liemi joukkoon ja keitä sen jälkeen noin 30 minuuttia.
3 Mausta mustapippurilla ja lisää maun mukaan chilillä.
4 Tarjoile chili con carne keitetyn riisin ja tuoreiden yrttien kera.
Valmistusohjeet:
1 Kuullota sipulikuutiot ja puristetut valkosipulinkynnet paistokasarissa.
2 Lisää sekaan jauheliha, pavut tomaattikastikkeessa ja tomaattimurska. Huuhtele tomaattimurskapurkki vedellä, kaada liemi joukkoon ja keitä sen jälkeen noin 30 minuuttia.
3 Mausta mustapippurilla ja lisää maun mukaan chilillä.
4 Tarjoile chili con carne keitetyn riisin ja tuoreiden yrttien kera.
AINEKSET
350 g paistijauhelihaa
100 g pakastettuja sipulikuutioita
3 kpl valkosipulinkynttä
30 g voita
0,5 prk papuja tomaattikastikkeessa
500 g tomaattimurskaa
0,5 dl vettä
0,5 tl mustapippuria
1 tl chilijauhetta
Lisää muistilistaan