1 Keitä häränhäntiä juuresliemessä (porkkana, selleri, sipuli) niin kauan että liha on irrotettavissa hännän ympäriltä. Mausta lihapalat suolalla ja rypsiöljyllä. Liemen voit myöhemmin hyödyntää vaikka keittopohjana.
2 Leikkaa kevätkaali ensin puoliksi ja sitten kukin puolikas n. 5 osioon. Paista osiot pannulla ja mausta suolalla.
3 Ryöppää yrtit kiehuvassa vedessä ja valuta. Tarvitset n. 2 dl yrttejä 1 dl öljyä kohden. Pistä yrtit jäihin hetkeksi. Purista ylimääräinen vesi pois ja laita tehosekoittimeen. Lisää rypsiöljy ja aja tehosekoittimessa sekaisin. Mausta suolalla ka tarkista maku.
4 Pilko tomaatit ja puolikas kurkku pieniksi kuutioiksi. Silppua kevätsipulin vihreää vartta pieniksi renkaiksi.
5 Kokoa annos.