1 Leikkaa härän ribsit luiden välistä paloiksi, mausta suolalla ja mustapippurilla ja ruskista ne sitten kuumalla pannulla.
2 Poista ribsit pannulta ja lisää selleri, purjosipuli, sipulit, valkosipuli ja rosmariini. Kaada punaviini pannulle ja keitä hetki vihannesten kanssa viiniliemen muodostamiseksi.
3 Laita ribsit, vihannekset ja viiniliemi uunivuokaan ja peitä se foliolla. Hauduta uunissa 150 ºC:ssa noin 2½ tuntia. Kun liha on läpikypsä, poista ribsit vuoasta ja anna jäähtyä yön yli.
4 Siivilöi haudutusneste ja laita siitä vähintään 2 litraa sivuun lihan uudelleen lämmittämistä varten. Loput nesteestä käytetään kastikkeeseen.
5 Valmista kastike sulattamalla voi paistinpannulla ja lisäämällä siihen sen jälkeen hitaasti haudutusliemi. Sekoita ja varmista, että kastike on tasaista. Poista kastike levyltä ja mausta se suolalla ja pippurilla.
6 Lämmitä lihat uudelleen ennen tarjoilua tähän tarkoitukseen varatussa haudutusliemessä.
7 Nosta ribsit lautaselle, lisää kastike ja tarjoile vihreiden papujen ja sienirisoton kera. Nauti ruokajuomana Nederburg Winemaster's Edelrood -viiniä.