Julian lihapasta

Tällä pastalla selätetään nälkä! Nauti entrecote-pihvistä valmistettu pasta hedelmäisen Romeo & Julia -punaviinin kanssa.
Entrecote-pasta + viinisuositus
Nauta Nauta Nauta
4 HLÖ
45-60 MIN
Ainekset:
2-3 entrecote pihviä, yhteensä 500-600 g
500 g pastaa
iso sipuli
2 valkosipulin kynttä
kourallinen kirsikkatomaatteja
3 rkl pieniä säilykekapriksia
3 rkl kalamata oliiveja
1 rkl voita
2 rkl lehtipersiljasilppua
Jukolanjuuston cheddaria tai parmesanjuustoa
Valmistusohjeet:
1 Ota pihvi huoneenlämpöön tunti ennen paistoa. Paista lihaan molemmin puolin hyvä paistopinta kuumalla pannulla öljyssä.
2 Lisää suola ja pippuri pihvin molemmille puolille ja lisää reilu ruokalusikka voita lihan päälle. Laita paistinpannun kanssa uuniin 150 asteeseen. Kypsennä lihamittarin mukaan 55 asteiksesi (medium) ja ota uunista. Kääri folioon ja jätä vetäytymään lautaselle.
3 Silppua sipulit hienoksi ja laita uunista tulleelle pannulle. Lisää huuhdellut ja valutetut kaprikset ja oliivit sekä tomaatit. Kypsennä liedellä keskilämmöllä.
4 Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti runsaasti suolatussa vedessä. Valuta pasta siivilässä, mutta säästä keitinlientä pari kauhallista.
5 Lisää pasta pannulle kasvisten sekaan ja sekoita hyvin. Raasta joukkoon juusto, hieman keitinlientä ja sekoita hyvin.
6 Leikkaa pihvi sopiviksi siivuiksi ja lisää pastan päälle. Ripottele silputtu persilja päälle. Nauti Romeo & Julia -viinin kanssa.
Resepti: Taste of Nikinmäki

Taste of Nikinmäki blogaaja ja kokki Henri Heinonen tekee "safkaa ranteet lukossa" suurella intohimolla. IG @tasteofnikinmaki

Seuraa Taste of Nikinmäkeä Facebookissa
Valmistusohjeet:
1 Ota pihvi huoneenlämpöön tunti ennen paistoa. Paista lihaan molemmin puolin hyvä paistopinta kuumalla pannulla öljyssä.
2 Lisää suola ja pippuri pihvin molemmille puolille ja lisää reilu ruokalusikka voita lihan päälle. Laita paistinpannun kanssa uuniin 150 asteeseen. Kypsennä lihamittarin mukaan 55 asteiksesi (medium) ja ota uunista. Kääri folioon ja jätä vetäytymään lautaselle.
3 Silppua sipulit hienoksi ja laita uunista tulleelle pannulle. Lisää huuhdellut ja valutetut kaprikset ja oliivit sekä tomaatit. Kypsennä liedellä keskilämmöllä.
4 Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti runsaasti suolatussa vedessä. Valuta pasta siivilässä, mutta säästä keitinlientä pari kauhallista.
5 Lisää pasta pannulle kasvisten sekaan ja sekoita hyvin. Raasta joukkoon juusto, hieman keitinlientä ja sekoita hyvin.
6 Leikkaa pihvi sopiviksi siivuiksi ja lisää pastan päälle. Ripottele silputtu persilja päälle. Nauti Romeo & Julia -viinin kanssa.
Resepti: Taste of Nikinmäki

Taste of Nikinmäki blogaaja ja kokki Henri Heinonen tekee "safkaa ranteet lukossa" suurella intohimolla. IG @tasteofnikinmaki

Seuraa Taste of Nikinmäkeä Facebookissa
Ainekset:
2-3 entrecote pihviä, yhteensä 500-600 g
500 g pastaa
iso sipuli
2 valkosipulin kynttä
kourallinen kirsikkatomaatteja
3 rkl pieniä säilykekapriksia
3 rkl kalamata oliiveja
1 rkl voita
2 rkl lehtipersiljasilppua
Jukolanjuuston cheddaria tai parmesanjuustoa
Lisää muistilistaan