Tournedos-pihvi serrano-kinkulla

Klassinen pihvien kuningas saa serrano-kinkusta herkullisen kääreen ympärilleen.
Nauta Nauta Nauta
4 HLÖ
15-30 MIN
1 Leikkaa fileestä 4 noin 4 cm paksuista pihviä. Taita kinkkusiivut pituussuuntaan kaksinkerroin. Laita kinkkusiivut pihvin ympärille ja kiinnitä tikuilla.
2 Paista pikaisesti pihveille hyvä väri kuumalla pannulla molemmille puolille, mutta ei kinkkusivuille!
3 Nosta paistamisen jälkeen pihvit pellin päälle. Mausta pihvit molemmin puolin suolalla ja pippurilla. Laita pihvit niin, että kinkun rasvareuna jää ylöspäin.
4 Laita uuniin 200 asteeseen kahdeksaksi minuutiksi, lisää samalle pellille perunalohkot ja pavut. Ota pihvit pois uunista ja peitä foliolla ja anna levätä 5 minuuttia. Jatka kasvisten kypsennystä vielä 5 minuuttia. Poista tikut ja kokoa annos.
AINEKSET
600 g (4 pihviä) naudan sisäfileestä
4 siivua Serrano-kinkkua
400 g perunaa lohkoina (esikeitettyjä)
100 g vihreitä papuja
suolaa, mustapippuria
voita ja öljyä paistamiseen
4 cocktailtikkua
Lisää muistilistaan

Suositukset