2 pkt (500g) ricottatäytteisiä tortelliineja tai ravioleja
SALVIAVOI
125 g voita
2 ruukkua salviaa
parmesaaniraastetta
Valmistusohjeet:
1 Keitä tortelliinit pakkauksen ohjeen mukaan.
2 Tee salviavoi. Kuumenna voita paistinpannussa kunne se kuohuu ja hieman ruskistuu. Lisää salvian lehdet ja ravistele pannua kunnes yrtit rapeutuvat.
Jaa keitetyt, valutetut tortelliinit lautasille ja lusikoi salviavoita pastalle. Tarjoa heti parmesaaniraasteen kanssa.
Valmistusohjeet:
1 Keitä tortelliinit pakkauksen ohjeen mukaan.
2 Tee salviavoi. Kuumenna voita paistinpannussa kunne se kuohuu ja hieman ruskistuu. Lisää salvian lehdet ja ravistele pannua kunnes yrtit rapeutuvat.
Jaa keitetyt, valutetut tortelliinit lautasille ja lusikoi salviavoita pastalle. Tarjoa heti parmesaaniraasteen kanssa.
AINEKSET
2 pkt (500g) ricottatäytteisiä tortelliineja tai ravioleja