Sitruunapasta

Sitruunan aromikkain osa on kuoressa, joten sitä kannattaa raastaa ruokien joukkoon. Täydennä helppoa ja raikasta sitruunapastaa tomaatilla ja kapriksilla ja nauti riittävän hapokkaan valkoviinin kanssa.
Sitruunapasta + viinisuositus
Pasta Ja Pizza Pasta Ja Pizza Pasta Ja Pizza
4 HLÖ
30-45 MIN
1 Raasta sitruunan kuori ja puserra sitruunoista mehu.
2 Kuumenna öljy kattilassa.
3 Lisää joukkoon sitruunan kuoret, mehu ja pilkotut tomaatit. Lisää joukkoon silputtua basilikaa, kaprista, tomaatti-chilikastike ja mausta pippurilla ja suolalla.
4 Hauduta 5 min ja sekoita kastike keitetyn pastan sekaan.
AINEKSET
500 g kuivapastaa
2 luomusitruunaa (yhden raastettu kuori)
2 tomaattia pilkottuna
2 dl chili-tomaattimurskaa
2 rkl kapriksia
1 dl oliiviöljyä
50 g mustia oliiveja
basilikaa
suolaa
pippuria
Lisää muistilistaan

Suositukset