Sitruunan aromikkain osa on kuoressa, joten sitä kannattaa raastaa ruokien joukkoon. Täydennä helppoa ja raikasta sitruunapastaa tomaatilla ja kapriksilla ja nauti riittävän hapokkaan valkoviinin kanssa.
1 Raasta sitruunan kuori ja puserra sitruunoista mehu.
2 Kuumenna öljy kattilassa.
3 Lisää joukkoon sitruunan kuoret, mehu ja pilkotut tomaatit. Lisää joukkoon silputtua basilikaa, kaprista, tomaatti-chilikastike ja mausta pippurilla ja suolalla.
4 Hauduta 5 min ja sekoita kastike keitetyn pastan sekaan.
1 Raasta sitruunan kuori ja puserra sitruunoista mehu.
2 Kuumenna öljy kattilassa.
3 Lisää joukkoon sitruunan kuoret, mehu ja pilkotut tomaatit. Lisää joukkoon silputtua basilikaa, kaprista, tomaatti-chilikastike ja mausta pippurilla ja suolalla.
4 Hauduta 5 min ja sekoita kastike keitetyn pastan sekaan.