Slicemongerin voi-salviapizza

Testaa Jukka Salmisen Parempaa pizzaa kotona -ruokakirjan simppeliä pizzaohjetta, joka on saanut inspiraation voi-salviapastasta. "Minusta pizza on parhaimmillaan yksinkertaisilla makuyhdistelmillä tehtynä." Nauti Prosecco-kuohuviinin kanssa.

Slicemongerin voi-salviapizza

1 HLÖ

1 h 0 min

Jukka Salminen

Resepti Parempaa pizzaa kotona - Jukka Salminen

Jukka ”Slicemonger” Salminen on tamperelainen valokuvaaja, muusikko ja pizzaintoilija, joka on tehnyt vuosia töitä pizzan parissa. Jukalle tärkeää on myös pizzan sosiaalisuus – hänestä yhdessä kokkailu ja syöminen kun on parasta, mitä ihminen voi tehdä. Lue lisää: slicemonger.com tai seuraa Instagramissa @slicemonger

Osta kirja lainemagazine.com>

kirjaUutuus ruokakirja - Parempaa pizzaa kotona

Jukka 'Slicemonger" Salmisen uusi ruokakirja on perusteos jokaiselle pizzanystävälle. Kirja pureutuu pizzakokin tärkeimpiin apuvälineisiin ja pizzan peruselementteihin: taikinaan, tomaattikastikkeeseen ja täytteisiin. Tutustu kirjaan!

Lue lisää
pizzaSlicemongerin Porcini-pizza

Herkkutateista syntyy syksyinen Porcini-pizza, mutta voit käyttää myös muita sieniä sesongin mukaan. Tomaattikastiketta ei tarvita, jolloin sienten luonnollinen maku tulee parhaiten esiin. Tutustu Jukka "Slicemonger" Salmisen pizzavinkkeihin!

Katso resepti
Ruffino Chianti Superiore ja pizzavinkitVinkit maailman parhaimman pizzan valmistukseen

Lue ruokatoimittaja Mari Moilasen 4+4 vinkkiä maailman parhaimman pizzan taikinasta ja täytteistä!

Lue lisää