Makkara-kasvisvarras vihersalaatilla

Makkaravarras kuulostaa arkiselta, mutta laadukkaalla makkaralla siitä saa loihdittua helposti astetta juhlavampaa ruokaa.
Porsas Porsas Porsas
Grilliruoka Grilliruoka Grilliruoka
Mausteiset Ja Lihaisat Makkarat Mausteiset Ja Lihaisat Makkarat Mausteiset Ja Lihaisat Makkarat
4 HLÖ
15-30 MIN
AINEKSET
200 g chorizo-makkaraa
200 g bratwurst-makkaraa
100 g pekonia
100 g kirsikkatomaatteja
200 g kesäkurpitsaa
200 g keitettyjä uusia perunoita
oliiviöljyä
grillitikkuja
1 Pese ensin kesäkurpitsa ja leikkaa siitä parin sentin paksuisia pyöreitä siivuja ja paloittele jokainen siivu vielä neljään osaan.
2 Leikkaa myös makkarat mieleisesi kokoisiksi paloiksi ja pyöräytä pekonisuikale joidenkin makkaroiden ympärille.
3 Ota grillitikut käyttöön (liota ensin puisia tikkuja vedessä, etteivät ne pala grillissä) ja pujota makkaroita, keitettyjä perunoita, kirsikkatomaatteja sekä kesäkurpitsaa vuorotellen tikkuun.
4 Grillaa vartaisiin huolellisesti kaunis pinta ja laita tarjolle vihersalaatin kanssa.
Resepti Keittiömestari Aki Wahlman
1 Pese ensin kesäkurpitsa ja leikkaa siitä parin sentin paksuisia pyöreitä siivuja ja paloittele jokainen siivu vielä neljään osaan.
2 Leikkaa myös makkarat mieleisesi kokoisiksi paloiksi ja pyöräytä pekonisuikale joidenkin makkaroiden ympärille.
3 Ota grillitikut käyttöön (liota ensin puisia tikkuja vedessä, etteivät ne pala grillissä) ja pujota makkaroita, keitettyjä perunoita, kirsikkatomaatteja sekä kesäkurpitsaa vuorotellen tikkuun.
4 Grillaa vartaisiin huolellisesti kaunis pinta ja laita tarjolle vihersalaatin kanssa.
Resepti Keittiömestari Aki Wahlman
AINEKSET
200 g chorizo-makkaraa
200 g bratwurst-makkaraa
100 g pekonia
100 g kirsikkatomaatteja
200 g kesäkurpitsaa
200 g keitettyjä uusia perunoita
oliiviöljyä
grillitikkuja
Lisää muistilistaan