Pekoniin käärityt porsaanfilepihvit ja grillattua parsaa

Porsaan sisäfile maustuu meheväksi pekoniin käärittynä, parsa kruunaa kokonaisuuden.
Pekoniin käärityt porsaanfilepihvit + viinisuositus
Porsas Porsas Porsas
4 HLÖ
AINEKSET
1 kpl (n. 400 g) porsaan sisäfileetä
1 pkt (140 g) pekonia
suolaa
mustapippuria
1 nippu vihreää parsaa
200 g kevätsipulia
2 rkl kapriksia
2 kpl makeaa chiliä
1 Ota filee huoneenlämpöön viimeistään puoli tuntia ennen uuniin laittoa. Leikkaa noin 80g pihvejä, nuiji kevyesti.
2 Hiero pihvien pintaan suolaa ja pippuria. Kääri pihvi sivusta pekoniin. Paista 200 asteisessa uunissa 15 minuuttia tai grillissä kypsäksi.
3 Huuhtele ja leikkaa kasvikset reiluiksi paloiksi, paista pannulla oliiviöljyssä puolitetun chilin kanssa.
4 Lisää lopussa joukkoon kaprikset, mausta suolalla ja pippurilla.
1 Ota filee huoneenlämpöön viimeistään puoli tuntia ennen uuniin laittoa. Leikkaa noin 80g pihvejä, nuiji kevyesti.
2 Hiero pihvien pintaan suolaa ja pippuria. Kääri pihvi sivusta pekoniin. Paista 200 asteisessa uunissa 15 minuuttia tai grillissä kypsäksi.
3 Huuhtele ja leikkaa kasvikset reiluiksi paloiksi, paista pannulla oliiviöljyssä puolitetun chilin kanssa.
4 Lisää lopussa joukkoon kaprikset, mausta suolalla ja pippurilla.
AINEKSET
1 kpl (n. 400 g) porsaan sisäfileetä
1 pkt (140 g) pekonia
suolaa
mustapippuria
1 nippu vihreää parsaa
200 g kevätsipulia
2 rkl kapriksia
2 kpl makeaa chiliä
Lisää muistilistaan