3+1 Riesling-viiniä eri ruoille & tilanteisiin Viini&ruoka TOP vinkit Pirteähappoiset Riesling-valkoviinit ovat suosittuja ruoka- ja seurusteluviinejä. Puolikuivat Rieslingit toimivat erityisesti sushin ja mausteisemman ruoan kanssa. Katso Riesling-tärpit! Mikä tekee Riesling-viineistä niin suosittuja? Ajankohtaista Rypäleet Onko sinun valkoviinisuosikkisi raikas Riesling? Altian viiniasiantuntija Markus Hannula avaa Riesling-rypälelajikkeen suosiota ja antaa viinivinkit. Vinkkejä kevääseen True Colours Cava Brut Kungfu Girl Riesling Sushi bowl 19 Crimes Red Blend Chorizopasta & Chianti
3+1 Riesling-viiniä eri ruoille & tilanteisiin Viini&ruoka TOP vinkit Pirteähappoiset Riesling-valkoviinit ovat suosittuja ruoka- ja seurusteluviinejä. Puolikuivat Rieslingit toimivat erityisesti sushin ja mausteisemman ruoan kanssa. Katso Riesling-tärpit!
Mikä tekee Riesling-viineistä niin suosittuja? Ajankohtaista Rypäleet Onko sinun valkoviinisuosikkisi raikas Riesling? Altian viiniasiantuntija Markus Hannula avaa Riesling-rypälelajikkeen suosiota ja antaa viinivinkit.
Pekoniin käärityt porsaanfilepihvit ja grillattua parsaa Porsaan sisäfile maustuu meheväksi pekoniin käärittynä, parsa kruunaa kokonaisuuden. Porsas Porsas 4 HLÖ AINEKSET 1 kpl (n. 400 g) porsaan sisäfileetä 1 pkt (140 g) pekonia suolaa mustapippuria 1 nippu vihreää parsaa 200 g kevätsipulia 2 rkl kapriksia 2 kpl makeaa chiliä 1 Ota filee huoneenlämpöön viimeistään puoli tuntia ennen uuniin laittoa. Leikkaa noin 80g pihvejä, nuiji kevyesti. 2 Hiero pihvien pintaan suolaa ja pippuria. Kääri pihvi sivusta pekoniin. Paista 200 asteisessa uunissa 15 minuuttia tai grillissä kypsäksi. 3 Huuhtele ja leikkaa kasvikset reiluiksi paloiksi, paista pannulla oliiviöljyssä puolitetun chilin kanssa. 4 Lisää lopussa joukkoon kaprikset, mausta suolalla ja pippurilla. Raimat Castell Tempranillo 1 Ota filee huoneenlämpöön viimeistään puoli tuntia ennen uuniin laittoa. Leikkaa noin 80g pihvejä, nuiji kevyesti. 2 Hiero pihvien pintaan suolaa ja pippuria. Kääri pihvi sivusta pekoniin. Paista 200 asteisessa uunissa 15 minuuttia tai grillissä kypsäksi. 3 Huuhtele ja leikkaa kasvikset reiluiksi paloiksi, paista pannulla oliiviöljyssä puolitetun chilin kanssa. 4 Lisää lopussa joukkoon kaprikset, mausta suolalla ja pippurilla. AINEKSET 1 kpl (n. 400 g) porsaan sisäfileetä 1 pkt (140 g) pekonia suolaa mustapippuria 1 nippu vihreää parsaa 200 g kevätsipulia 2 rkl kapriksia 2 kpl makeaa chiliä Lisää muistilistaan Lataa PDF Tulosta