Pirteähappoiset Riesling-valkoviinit ovat suosittuja ruoka- ja seurusteluviinejä. Puolikuivat Rieslingit toimivat erityisesti sushin ja mausteisemman ruoan kanssa. Katso Riesling-tärpit!
1 Kuumenna teflonpannu kuumaksi ja paista lohiviipaleita 10 sekuntia molemmin puolin.
2 Kiehauta kattilassa 1 litra vettä ja lisää joukkoon 1 dl etikkaa ja 1 rkl suolaa. Veden kiehuessa sekoita vettä, jotta saat pyörteen kattilaan. Riko kananmunat veteen ja kypsennä niitä 3 minuuttia.
3 Asettele lautasille yrtit, salaatti ja viipaloitu chili. Lisää lautasille lohipalat ja uppomuna paperin kautta, jotta liika rasva ja keitinvesi imeytyvät paperiin.
Vinkki!Uppomunan valmistaminen on helppoa, joten unohda vanhat ohjeet hankalasta tavasta rikkoa muna keskelle kauhaa. Laita vesi kunnolla pyörimään ja kananmuna suoraan kattilaan. Näin onnistut varmasti.
1 Kuumenna teflonpannu kuumaksi ja paista lohiviipaleita 10 sekuntia molemmin puolin.
2 Kiehauta kattilassa 1 litra vettä ja lisää joukkoon 1 dl etikkaa ja 1 rkl suolaa. Veden kiehuessa sekoita vettä, jotta saat pyörteen kattilaan. Riko kananmunat veteen ja kypsennä niitä 3 minuuttia.
3 Asettele lautasille yrtit, salaatti ja viipaloitu chili. Lisää lautasille lohipalat ja uppomuna paperin kautta, jotta liika rasva ja keitinvesi imeytyvät paperiin.
Vinkki!Uppomunan valmistaminen on helppoa, joten unohda vanhat ohjeet hankalasta tavasta rikkoa muna keskelle kauhaa. Laita vesi kunnolla pyörimään ja kananmuna suoraan kattilaan. Näin onnistut varmasti.