Hiillostettua lohta ja uppomuna

Lohessa on paljon rasvaa, joten paahtaminen pannulla on vähärasvainen valmistustapa, jossa saadaan loheen myös hieno maku.
Hiillostettua lohta ja uppomuna + viinisuositus
Rasvainen kala Rasvainen kala Rasvainen kala
4 HLÖ
30-45 MIN
AINEKSET
250 g kylmäsavustettua lohta viipaleena
4 luomukananmunaa
1 dl etikkaa
1 mieto chili
tuoreita yrttejä
salaattia
1 Kuumenna teflonpannu kuumaksi ja paista lohiviipaleita 10 sekuntia molemmin puolin.
2 Kiehauta kattilassa 1 litra vettä ja lisää joukkoon 1 dl etikkaa ja 1 rkl suolaa. Veden kiehuessa sekoita vettä, jotta saat pyörteen kattilaan. Riko kananmunat veteen ja kypsennä niitä 3 minuuttia.
3 Asettele lautasille yrtit, salaatti ja viipaloitu chili. Lisää lautasille lohipalat ja uppomuna paperin kautta, jotta liika rasva ja keitinvesi imeytyvät paperiin.
Vinkki! Uppomunan valmistaminen on helppoa, joten unohda vanhat ohjeet hankalasta tavasta rikkoa muna keskelle kauhaa. Laita vesi kunnolla pyörimään ja kananmuna suoraan kattilaan. Näin onnistut varmasti.
1 Kuumenna teflonpannu kuumaksi ja paista lohiviipaleita 10 sekuntia molemmin puolin.
2 Kiehauta kattilassa 1 litra vettä ja lisää joukkoon 1 dl etikkaa ja 1 rkl suolaa. Veden kiehuessa sekoita vettä, jotta saat pyörteen kattilaan. Riko kananmunat veteen ja kypsennä niitä 3 minuuttia.
3 Asettele lautasille yrtit, salaatti ja viipaloitu chili. Lisää lautasille lohipalat ja uppomuna paperin kautta, jotta liika rasva ja keitinvesi imeytyvät paperiin.
Vinkki! Uppomunan valmistaminen on helppoa, joten unohda vanhat ohjeet hankalasta tavasta rikkoa muna keskelle kauhaa. Laita vesi kunnolla pyörimään ja kananmuna suoraan kattilaan. Näin onnistut varmasti.
AINEKSET
250 g kylmäsavustettua lohta viipaleena
4 luomukananmunaa
1 dl etikkaa
1 mieto chili
tuoreita yrttejä
salaattia
Lisää muistilistaan