Parmesaanikuorrutettua siikaa

Parmesaani ja majoneesi maustavat suomalaista jalokalaa, siikaa. Valitse seuraan miellyttävän hapokas kuohu- tai valkoviini.

4 HLÖ

0 h 30 min

Resepti: Aki Wahlman

Michael Björklund Micken kesäkalavinkit

Ahvenanmaalainen keittiömestari, ravintoloitsija ja tv-persoona Michael Björklund tykkää kesäisin savustaa kalaa. Lue Micken vinkit kalan savustukseen.

Lue lisää
pihviViisi herkulllista ruoka & viinikomboa

Ruoan ja viinin yhdistäminen on parhaimmillaan unohtumaton kokemus. Kurkkaa viinikirjoittaja Ilkka Sirénin viinisuosikit viidelle klassikkoruoalle kuten sinihomejuustolle, sushille tai kunnon grillipihville.

Lue lisää
Kuhaa valkoviinissä ja Beurre BlancKuhaa valkoviinissä ja Beurre Blanc

Käytä valkoviiniä sekä kalan kypsennyksessä että kastikkeen valmistuksessa.

Katso resepti