Parmesaanikuorrutettua siikaa

Parmesaani ja majoneesi maustavat suomalaista jalokalaa, siikaa. Valitse seuraan miellyttävän hapokas kuohu- tai valkoviini.
Rasvainen kala Rasvainen kala Rasvainen kala
4 HLÖ
15-30 MIN
AINEKSET
600 g siikaa
2 dl majoneesia
1 keltuainen
50 g parmesan-juustoa
2 rkl tilliä hienonnettuna
suolaa
1 Aloita leikkaamalla siian fileestä pala ja nypi kalasta ruodot pois.
2 Sekoita kulhossa majoneesi, keltuainen, parmesan-juusto ja tilli.
3 Levitä valmistamasi kuorrute kalafileen pinnalle.
4 Kypsennä fileitä 200 asteisessa uunissa noin 10 minuutin ajan.
5 Tarjoile esimerkiksi salaatin kera.

Resepti: Aki Wahlman

1 Aloita leikkaamalla siian fileestä pala ja nypi kalasta ruodot pois.
2 Sekoita kulhossa majoneesi, keltuainen, parmesan-juusto ja tilli.
3 Levitä valmistamasi kuorrute kalafileen pinnalle.
4 Kypsennä fileitä 200 asteisessa uunissa noin 10 minuutin ajan.
5 Tarjoile esimerkiksi salaatin kera.

Resepti: Aki Wahlman

AINEKSET
600 g siikaa
2 dl majoneesia
1 keltuainen
50 g parmesan-juustoa
2 rkl tilliä hienonnettuna
suolaa
Lisää muistilistaan