1 Suomusta ja perkaa kalat. Huuhdo ne hyvin ja valuta.
2 Murskaa valkosipulin kynnet, sekoita ne sitruunamehuun ja ½ desilitraan öljyä. Murskaa laakerinlehdet ja pippurit keskenään ja sekoita marinadiin.
3 Lusikoi marinadi kalojen päälle ja anna maustua parin tunnin ajan jääkaapissa. Käännä kalat maustumisen aikana. Laita jokaisen kalan avattuun vatsaan oksa rosmariinia.
4 Pane uunipannulle leivinpaperi. Viipaloi tomaatit (ja halutessasi keitetyt perunat), levitä viipaleet uunipannulle rosmariinioksien kanssa. Ota kalat liemestä ja pane kasvispedille. Mausta kalat suolalla ja pippurilla, valuta kaloille hieman marinadia mausteeksi. Leikkaa sitruuna viipaleiksi ja asettele viipaleet kalojen väliin.
5 Kypsennä kala 200-asteisessa uunissa 25–30 minuuttia.