Siikaa sisilialaiseen tapaan

Yrteillä ja valkosipulilla marinoidut siiat saavat kaverikseen monipuolisen Riesling-viinin.

6-8 HLÖ

0 h 45 min

Resepti ja kuva

Lauantaina lautasella -kirja, ruokatoimittaja Tiina Rantanen / valokuvaaja Timo Viljakainen

Ihanan tuore siika-omenatartarIhanan tuore siika-omenatartar

Raikas kirpeä omena, suolaiset kaprikset ja samettinen ranskankerma täydentävät graavisiian hienostunutta makua. Tutustu Viola Virtamon Nordic Winter Cookbook -ruokakirjan herkulliseen ohjeeseen.

Katso resepti
Michael Björklund Micken kesäkalavinkit

Ahvenanmaalainen keittiömestari, ravintoloitsija ja tv-persoona Michael Björklund tykkää kesäisin savustaa kalaa. Lue Micken vinkit kalan savustukseen.

Lue lisää
Parmesaanikuorrutettua siikaa

Parmesaani ja majoneesi maustavat suomalaista jalokalaa, siikaa. Valitse seuraan miellyttävän hapokas kuohu- tai valkoviini.

Katso resepti
Yalin ja Nederburgin valkoviinit menestyivät hienosti Vuoden Viinit 2017 -kisassaMiten Sauvignon Blanc ja Riesling-valkoviinit eroavat toisistaan?

Viime vuosina raikkaat valkoviinit ovat olleet kovassa nosteessa. Kilpailu suosittujen rypälelajikkeiden kärjessä on kovaa, mutta riesling ja sauvignon blanc nauttivat vankkumatonta suosiota. Tutustu viinien saloihin viinikirjoittaja Ilkka Sirénin kanssa!

Lue lisää