1 Leikkaa ensin hirvipaisti noin 5 cm kokoisiksi paloiksi.
2 Mittaa laakeaan vuokaan punaviini, soijakastike, silputtu sipuli, mustapippurit, katajanmarjat ja laakerinlehti. Pane sitten lihapalat mausteliemeen. Peitä vuoka muovikelmulla ja anna maustua jääkaapissa 1 vuorokauden ajan.
3 Ota lihapalat pois mausteliemestä ja siivilöi liemi. Kuumenna pannulla rasvaa ja ruskista siinä lihapalat kevyesti, jonka jälkeen pane lihapalat pataan. Huuhtele pannua vedellä ja kaada vesi pataan.
4 Lisää pataan myös siivilöity mausteliemi ja puolikas lihaliemikuutio. Hauduta yhden tunti ajan kannen alla. Lisää vettä tarvittaessa. Vettä tulee olla sen verran, että ainekset peittyvät. Lisää tunnin jälkeen porkkanapalat ja puolitettu valkosipuli. Keitä vielä 20 minuuttia.
5 Kuumenna pannulla rasvaa ja ruskista sienet siinä kevyesti. Lisää sienet, hillosipulit ja mustaviinimarjamehu pataan. Lisää vielä vesi ja vehnäjauho pataan. Sekoita ja keitä 5 minuuttia.
6 Tarkista lopuksi suola ja lisää sitä tarvittaessa. Lisää vielä smetana ja sekoita pata.