Mustikkainen poromousseleipänen

Blossa-glögin makeus toimii hyvin suolaisen poromoussen kanssa.
Mustikkainen poromousseleipänen + glögisuositus
Riista Riista Riista
8+ HLÖ
1 Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon ranskankerma, mustikkajauhe, kuivatut mustikat sekä kylmäsavupororouhe. Mausta seos mustapippurilla ja suolalla.
2 Lusikoi tai pursota mousse saaristolaisleivän siivulle. Voit halutessasi tehdä muotilla pyöreitä leipäsiä.
3 Koristele annos pensasmustikoilla ja tarjoa lämpimän glögin seurassa.
Resepti
Ruokatoimittaja Mari Moilanen
1 (150 g) ps kylmäsavupororouhetta
1 dl kuohukermaa
2 dl ranskankermaa
½ - 1 rkl mustikkajauhetta
1 rkl kuivattuja mustikoita
mustapippuria
ripaus suolaa jos tarvitsee
saaristolaisleipää
Koristeeksi pensasmustikoita
Lisää muistilistaan

Suositukset