Mustikkainen poromousseleipänen

Kuohuviinin pieni makeus toimii hyvin suolaisen poromoussen kanssa.
Mustikkainen poromousseleipänen
Riista Riista Riista
8+ HLÖ
Ainekset:
1 (150 g) ps kylmäsavupororouhetta
1 dl kuohukermaa
2 dl ranskankermaa
½ - 1 rkl mustikkajauhetta
1 rkl kuivattuja mustikoita
mustapippuria
ripaus suolaa jos tarvitsee
saaristolaisleipää
Koristeeksi pensasmustikoita
Valmistusohjeet:
1 Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon ranskankerma, mustikkajauhe, kuivatut mustikat sekä kylmäsavupororouhe. Mausta seos mustapippurilla ja suolalla.
2 Lusikoi tai pursota mousse saaristolaisleivän siivulle. Voit halutessasi tehdä muotilla pyöreitä leipäsiä.
3 Koristele annos pensasmustikoilla.
Resepti

Ruokatoimittaja Mari Moilanen

www.jotainmaukasta.fi
Valmistusohjeet:
1 Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon ranskankerma, mustikkajauhe, kuivatut mustikat sekä kylmäsavupororouhe. Mausta seos mustapippurilla ja suolalla.
2 Lusikoi tai pursota mousse saaristolaisleivän siivulle. Voit halutessasi tehdä muotilla pyöreitä leipäsiä.
3 Koristele annos pensasmustikoilla.
Resepti

Ruokatoimittaja Mari Moilanen

www.jotainmaukasta.fi
Ainekset:
1 (150 g) ps kylmäsavupororouhetta
1 dl kuohukermaa
2 dl ranskankermaa
½ - 1 rkl mustikkajauhetta
1 rkl kuivattuja mustikoita
mustapippuria
ripaus suolaa jos tarvitsee
saaristolaisleipää
Koristeeksi pensasmustikoita
Lisää muistilistaan