Porotartar juureslastuilla

Tutustu ruokatoimittaja Mari Moilasen reseptiin ja nauti pienet juhlavat suupalat Suomen suosituimman ranskalaisen kuohuviinin kera.

Porotartar by Mari Moilanen
logo

4 HLÖ

logo

0 h 45 min

Tartar

AINEKSET

  • 150 g poron sisäfileetä

  • 1 rkl kapriksia

  • ½ pieni sipuli

  • kaksi rouhaisua mustapippuria

  • 1 tl Dijon-sinappia

  • 1 keltuainen

  • ¼ tl suolaa

VALMISTUSOHJEET

    1. Hienonna poronfilee oikein pieniksi kuutioiksi. Silppua sipuli ja kaprikset.

    2. Sekoita ainekset kulhossa, mausta sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Tarjoiluun ja koristeeksi

AINEKSET

  • juureslastuja ja herneenversoja

VALMISTUSOHJEET

    1. Laita nokare tartaria (tai tee pienellä muotilla pieni pihvi) juureslastun päälle, koristele herkku yrtillä tai herneenversolla.