Porotartar

Tutustu ruokatoimittaja Mari Moilasen reseptiin ja nauti pienet juhlavat suupalat Suomen suosituimman ranskalaisen kuohuviinin kera.
Porotartar by Mari Moilanen
Riista Riista Riista
4 HLÖ
30-45 MIN
tartar
150 g poron sisäfileetä
1 rkl kapriksia
½ pieni sipuli
kaksi rouhaisua mustapippuria
1 tl Dijon-sinappia
1 keltuainen
¼ tl suolaa
Tarjoiluun ja koristeeksi
juureslastuja ja herneenversoja
Tartar (n. 12 kpl)
1 Hienonna poronfilee oikein pieniksi kuutioiksi. Silppua sipuli ja kaprikset.
2 Sekoita ainekset kulhossa, mausta sinapilla, suolalla ja pippurilla.
3 Laita nokare tartaria (tai tee pienellä muotilla pieni pihvi) juureslastun päälle, koristele herkku yrtillä tai herneenversolla.
Resepti Ruokatoimittaja Mari Moilanen www.jotainmaukasta.fi
Tartar (n. 12 kpl)
1 Hienonna poronfilee oikein pieniksi kuutioiksi. Silppua sipuli ja kaprikset.
2 Sekoita ainekset kulhossa, mausta sinapilla, suolalla ja pippurilla.
3 Laita nokare tartaria (tai tee pienellä muotilla pieni pihvi) juureslastun päälle, koristele herkku yrtillä tai herneenversolla.
Resepti Ruokatoimittaja Mari Moilanen www.jotainmaukasta.fi
tartar
150 g poron sisäfileetä
1 rkl kapriksia
½ pieni sipuli
kaksi rouhaisua mustapippuria
1 tl Dijon-sinappia
1 keltuainen
¼ tl suolaa
Tarjoiluun ja koristeeksi
juureslastuja ja herneenversoja
Lisää muistilistaan