Mikä tekee punaviinistä täyteläisen? Viinitieto Tutustu mistä täyteläisyys tulee punaviiniin ja katso täyteläiset viinivinkit Malbec, Shiraz ja Cabernet Sauvignon -rypäleistä. TOP 3 pizzaviinit TOP vinkit Pizza Pizzan kanssa nautitaan tietenkin italialaista viiniä, naturalmente! Mutta millaista, kurkkaa viinisuosituksemme erilaisille pizzoille. Vinkkejä talveen True Colours Cava Brut Lindeman's Fireplace Dream Peuranpaisti punaviinikastikkeella Casal Garcia Douro Red Sushi bowl
Mikä tekee punaviinistä täyteläisen? Viinitieto Tutustu mistä täyteläisyys tulee punaviiniin ja katso täyteläiset viinivinkit Malbec, Shiraz ja Cabernet Sauvignon -rypäleistä.
TOP 3 pizzaviinit TOP vinkit Pizza Pizzan kanssa nautitaan tietenkin italialaista viiniä, naturalmente! Mutta millaista, kurkkaa viinisuosituksemme erilaisille pizzoille.
Porotartar Tutustu ruokatoimittaja Mari Moilasen reseptiin ja nauti pienet juhlavat suupalat Suomen suosituimman ranskalaisen kuohuviinin kera. Riista Riista 4 HLÖ 30-45 MIN tartar 150 g poron sisäfileetä 1 rkl kapriksia ½ pieni sipuli kaksi rouhaisua mustapippuria 1 tl Dijon-sinappia 1 keltuainen ¼ tl suolaa Tarjoiluun ja koristeeksi juureslastuja ja herneenversoja Tartar (n. 12 kpl) 1 Hienonna poronfilee oikein pieniksi kuutioiksi. Silppua sipuli ja kaprikset. 2 Sekoita ainekset kulhossa, mausta sinapilla, suolalla ja pippurilla. 3 Laita nokare tartaria (tai tee pienellä muotilla pieni pihvi) juureslastun päälle, koristele herkku yrtillä tai herneenversolla. Resepti Ruokatoimittaja Mari Moilanen www.jotainmaukasta.fi Ballet Carte Noire Organic Brut Tartar (n. 12 kpl) 1 Hienonna poronfilee oikein pieniksi kuutioiksi. Silppua sipuli ja kaprikset. 2 Sekoita ainekset kulhossa, mausta sinapilla, suolalla ja pippurilla. 3 Laita nokare tartaria (tai tee pienellä muotilla pieni pihvi) juureslastun päälle, koristele herkku yrtillä tai herneenversolla. Resepti Ruokatoimittaja Mari Moilanen www.jotainmaukasta.fi tartar 150 g poron sisäfileetä 1 rkl kapriksia ½ pieni sipuli kaksi rouhaisua mustapippuria 1 tl Dijon-sinappia 1 keltuainen ¼ tl suolaa Tarjoiluun ja koristeeksi juureslastuja ja herneenversoja Lisää muistilistaan Lataa PDF Tulosta