Sorsanrintaa omenan ja tattien kera

Sorsasta saat yllättävän helposti herkullisen juhlaruoan. Ravintola Nokan keittiöpäällikkö Ari Ruohon suunnittelemassa ohjeessa maistuvat tatit ja omena.

 Sorsanrintaa omenan ja tattien kera

4 HLÖ

1 h 0 min

Sorsaa myyvät kauppahallit ja esimerkiksi inkoolainen Viltgård (www.viltgarden.com). Voit käyttää ruoassa tuoretta tai pakastettua sorsaa. Huom! muista varoa hampaitasi, sillä jos kyse on villisorsasta, lihassa voi olla hauleja.

Tarapaca-punaviinejäViiniraati maistoi Chilen suosikkipunaviinejä – tutustu ja ihastu!

Millaista punaviiniä lasiin? Katso viiniraadin arviot sekä ruokasuositukset meheville punaviineille kolmessa eri hintaluokassa.

Lue lisää
Ankkawokki + viinisuositusAnkkawokki

Wokki on nopeatekoista ruokaa, jossa on paljon kasviksia ja vähärasvaista lihaa. Itämainen maku saadaan tahnoilla ja kastikkeilla.

Katso resepti
Kananpoikaa rapsakan ohran kera + viinisuositusKananpoikaa rapsakan ohran kera

Keittiömestari Pekka Terävän kotimaisista raaka-aineista ammentava annos ihastuttaa erilaisilla purutuntumilla.

Katso resepti
Rikollisen hyvät kanavartaat + viinisuositusKanavartaat 19 Crimes tyyliin

Rohkean runsas ja paahteisen puolikuiva 19 Crimes Chardonnay -valkoviini sopii mehevästi maustettujen kanavartaiden viereen. Tai kokeile aavistuksen jäännössokeria sisältävää 19 Crimes Red -viiniä.

Katso resepti