Aasialainen härkiskulho

Vegaaninen ja mukavan mausteinen kulhoruoka valmistuu nopeasti.
Aasialainen härkiskulho
Salaatit kasvisruoka Salaatit kasvisruoka Salaatit kasvisruoka
4 HLÖ
15-30 MIN
Ainekset:
pkt (250 g) Härkis-härkäpapuvalmistetta
3–5 valkosipulinkynttä
2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
2 rkl rypsiöljyä
1½ dl pad thai -vokkikastiketta
½–1 tl sriracha-chilikastiketta
Lisäksi:
3 dl riisiä
1 pussi itämaista salaattisekoitusta
(oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa)
4 retiisiä viipaleina
kurkkuviipaleita
(mustia seesaminsiemeniä)
Valmistusohjeet:
1 Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
2 Hienonna kuoritut valkosipulinkynnet ja raasta inkivääri. Kuumenna öljy paistokasarissa ja kuullota siinä mausteita hetki.
3 Lisää pannulle Härkis ja kypsennä sitä käännellen pari, kolme minuuttia. Kaada sekaan vokkikastike ja lisää tulisuutta sriracha-kastikkeella makusi mukaan.
4 Jaa keitetty riisi ja maustettu Härkis neljään annoskulhoon.
5 Pyöräytä salaattisekoitus halutessasi öljy-balsamiviinietikkaseoksessa ja nostele kauniisti päällimmäiseksi kulhoon.
6 Koristele annokset retiisi- ja kurkkuviipaleilla sekä halutessasi vielä mustilla seesaminsiemenillä.
Resepti: Tiina Rantanen / Helppo olla Vege

Pitkän linjan ruokatoimittaja Tiina Rantasen kirja Helppo olla Vege kokoaa yksiin kansiin noin 30 Härkisreseptiä. Kauniista kuvituksesta vastaa Viola Virtamo.

Tutustu kirjaan Adlibris.com
Valmistusohjeet:
1 Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
2 Hienonna kuoritut valkosipulinkynnet ja raasta inkivääri. Kuumenna öljy paistokasarissa ja kuullota siinä mausteita hetki.
3 Lisää pannulle Härkis ja kypsennä sitä käännellen pari, kolme minuuttia. Kaada sekaan vokkikastike ja lisää tulisuutta sriracha-kastikkeella makusi mukaan.
4 Jaa keitetty riisi ja maustettu Härkis neljään annoskulhoon.
5 Pyöräytä salaattisekoitus halutessasi öljy-balsamiviinietikkaseoksessa ja nostele kauniisti päällimmäiseksi kulhoon.
6 Koristele annokset retiisi- ja kurkkuviipaleilla sekä halutessasi vielä mustilla seesaminsiemenillä.
Resepti: Tiina Rantanen / Helppo olla Vege

Pitkän linjan ruokatoimittaja Tiina Rantasen kirja Helppo olla Vege kokoaa yksiin kansiin noin 30 Härkisreseptiä. Kauniista kuvituksesta vastaa Viola Virtamo.

Tutustu kirjaan Adlibris.com
Ainekset:
pkt (250 g) Härkis-härkäpapuvalmistetta
3–5 valkosipulinkynttä
2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
2 rkl rypsiöljyä
1½ dl pad thai -vokkikastiketta
½–1 tl sriracha-chilikastiketta
Lisäksi:
3 dl riisiä
1 pussi itämaista salaattisekoitusta
(oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa)
4 retiisiä viipaleina
kurkkuviipaleita
(mustia seesaminsiemeniä)
Lisää muistilistaan