Dukkah - grillattu maalaisleipä

Maalaisleipä saa upean aromin Dukkah-mausteseoksesta. Voit käyttää sitä myös salaattien mausteeksi.
Salaatit kasvisruoka Salaatit kasvisruoka Salaatit kasvisruoka
0-15 MIN
AINEKSET
1 pussi (80 g) hasselpähkinöitä
1 pussi (80 g) cashewpähkinöitä
1 pussi (80 g) kuorittuja manteleita
2 rkl korianterinsiemeniä
1 rkl (juusto)kuminaa
1 ½ dl seesaminsiemeniä
1 tl mustapippuria
2 tl sormisuolaa
Lisäksi
valmista maalaisleipää
1 Paahda pähkinöitä, manteleita, korianterinsiemeniä ja kuminaa paistinpannulla kunnes pähkinät saavat hieman väriä. Jauha seos tehosekoittimessa karkeaksi rouheeksi.
2 Paahda seesaminsiemenet kullanruskeiksi ja yhdistä rouheeseen.
3 Mausta dukkah suolalla ja pippurilla.
4 Tarjoa dukkahia grillissä paahdetun maalaisleivän ja oliiviöljy-balsamicoseoksen kanssa.
Resepti Ruokatoimittaja Tiina Rantanen
1 Paahda pähkinöitä, manteleita, korianterinsiemeniä ja kuminaa paistinpannulla kunnes pähkinät saavat hieman väriä. Jauha seos tehosekoittimessa karkeaksi rouheeksi.
2 Paahda seesaminsiemenet kullanruskeiksi ja yhdistä rouheeseen.
3 Mausta dukkah suolalla ja pippurilla.
4 Tarjoa dukkahia grillissä paahdetun maalaisleivän ja oliiviöljy-balsamicoseoksen kanssa.
Resepti Ruokatoimittaja Tiina Rantanen
AINEKSET
1 pussi (80 g) hasselpähkinöitä
1 pussi (80 g) cashewpähkinöitä
1 pussi (80 g) kuorittuja manteleita
2 rkl korianterinsiemeniä
1 rkl (juusto)kuminaa
1 ½ dl seesaminsiemeniä
1 tl mustapippuria
2 tl sormisuolaa
Lisäksi
valmista maalaisleipää
Lisää muistilistaan