Helpot hernepestopatongit

Hernepestolla täytetyt patongit on versio perinteisemmistä valkosipulivoipatongeista – näissä maistuu kesä, sitruuna ja tuoreet yrtit. Katso Chocochili-blogin ohje SanPellegrino Limonatalle.
patonki
Salaatit kasvisruoka Salaatit kasvisruoka Salaatit kasvisruoka
4 HLÖ
15-30 MIN
Pesto
1/2 dl herneitä
1/2 dl cashewpähkinöitä (voit korvata auringonkukansiemenillä, pinjansiemenillä tai manteleilla)
1 pieni ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 sitruunan raastettu kuori
1/3 sitruunan mehu
1/2 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä
suolaa
Lisäksi
2 esipaistettua patonkia
Valmistusohjeet:
1 Kuumenna uuni (200°C).
2 Soseuta kaikki peston aineet karkeaksi pestoksi sauvasekoittimella. Lisää tarvittaessa tilkka oliiviöljyä, jotta peston koostumus on sopivan notkea.
3 Viillä patonkeihin veitsellä viiltoja lähes pohjaan asti niin, että palat pysyvät kuitenkin
hyvin toisissaan kiinni. Täytä viillot pestolla.
4 Paista patonkeja uunin keskitasolla noin 10-12 minuuttia tai kunnes ne ovat kauniin värisiä.
5 Tarjoa SanPellegrino Limonata -sitruunavirvoitusjuoman kanssa.
Ohje: Chocochili-blogi

Chocochilissä kokkaillaan herkullista vegaaniruokaa rennolla otteella.

Tutustu Chocochili-blogiin
Valmistusohjeet:
1 Kuumenna uuni (200°C).
2 Soseuta kaikki peston aineet karkeaksi pestoksi sauvasekoittimella. Lisää tarvittaessa tilkka oliiviöljyä, jotta peston koostumus on sopivan notkea.
3 Viillä patonkeihin veitsellä viiltoja lähes pohjaan asti niin, että palat pysyvät kuitenkin
hyvin toisissaan kiinni. Täytä viillot pestolla.
4 Paista patonkeja uunin keskitasolla noin 10-12 minuuttia tai kunnes ne ovat kauniin värisiä.
5 Tarjoa SanPellegrino Limonata -sitruunavirvoitusjuoman kanssa.
Ohje: Chocochili-blogi

Chocochilissä kokkaillaan herkullista vegaaniruokaa rennolla otteella.

Tutustu Chocochili-blogiin
Pesto
1/2 dl herneitä
1/2 dl cashewpähkinöitä (voit korvata auringonkukansiemenillä, pinjansiemenillä tai manteleilla)
1 pieni ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 sitruunan raastettu kuori
1/3 sitruunan mehu
1/2 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä
suolaa
Lisäksi
2 esipaistettua patonkia
Lisää muistilistaan