Hollandaisekastike ja parsaa

"Olen tehnyt hollandaisekastikkeen joskus 'oikealla' tavalla ja kokeiltuani tätä reseptiä en enää koskaan aio käyttää aikaani sen oikean version tekemiseen" Katso radio- ja tv-juontaja Anni Hautalan helppo hollandaisekastikkeen ohje.

Hollandaisekastike ja parsaa + viinisuositus
Laroche Chablis L
Laroche Chablis L
Valkoviinit

Ranska | Pirteä & Hedelmäinen

27,99 €

2 HLÖ

0 h 30 min

Lue lisää parsan käsittelystä ja sen yhdistämisestä viiniin.

Resepti: Anni Hautala

Resepti: Anni Hautala

Annin Ruokakirjan monipuolinen reseptikokoelma sisältää niin perinteisiä kotiruokia, nopeita ja terveellisiä arkiruokia, Annin perheen kestosuosikkiannoksia kuin suussasulavia jälkiruokia ja kakkujakin. Mukana on myös viinisuosituksia ja ihania cocktaileja. (Otava 2017)

Laroche Chablis valkoviini ja parsa-annosLaroche Chablis rakastaa parsaa

Raikas ja mineraalinen Chablis-valkoviini Ranskasta on erinomainen viini karvaita makuja ja happoja sisältävälle parsalle. Lue vinkit parsan ja viinin yhdistämiseen sekä 3 vinkkiä parsan käsittelyyn.

Lue lisää
Kylmäsavulohi-parsapiirakkaKylmäsavulohi-parsapiirakka

Ruokavaikuttaja Mari Moilasen pohjaton piirakka on monipuolinen tarjottava, jota Laroche Chardonnay L -valkoviinin napakka hedelmäisyys tukee.

Katso resepti
parsaMarinoitu parsa parmankinkulla

Hennonmakuinen parsa kaipaa vierelleen kepeän viinin kuten hapokkaan Sauvignon Blancin tai laadukkaan kuohuviinin.

Katso resepti
parsaMakupari: viini ja parsa

Keväinen parsa vaatii hieman karvaan makunsa takia paljon viinikumppaniltaan. Valitse parsalle kevyen raikas ja aromikas valkoviini tai pirteästi kupliva kuohuviini.

Lue lisää