Huijarin Lyonin kanaa eli Lyonin tofua

Ranskalainen klassikkoruoka saa uuden nopeasti valmistuvan twistin Jalotofun paahtopaloilla. Kokeile ja ihastu!
Huijarin Lyonin kanaa
Salaatit kasvisruoka Salaatit kasvisruoka Salaatit kasvisruoka
4 HLÖ
30-45 MIN
Ainekset:
2 pkt Jalotofu Maustettu Paahtopala (à 250g)
2 rkl öljyä paistamiseen
2,5 tl kuivattua rakuunaa
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
2 tl sokeria
4 keskikokoista salottisipulia
4 valkosipulinkynttä
3 rkl margariinia tai öljyä paistamiseen
3 rkl tomaattipyrettä
2 rkl punaviinietikkaa
4 dl kaurafraichea tai ranskankermaa
3 dl vahvaa kasvislientä (esim 3dl vettä ja kasvisliemikuutio)
Lisäksi:
riisiä tai perunaa
Valmistusohjeet:
1 Paahda aluksi valmiiksi revittyjä tofupaloja kuumalla kuivalla pannulla, niin että pinta saa väriä. Vähennä lämpö puoleen, lisää öljy ja paahda noin 5 min, kunnes tofussa on kauniin kullanruskea ja rapea pinta. Kääntele tofuja aina välillä.
2 Mittaa mausteseos (rakuuna, suola, sokeri ja mustapippuri) ja mausta tofupalat. Sekoita hyvin ja anna paahtua jälkilämmöllä hetken. Siirrä tofut erilliseen kulhoon sivuun odottamaan.
3 Kiehauta kasvisliemi pienessä kattilassa.
4 Hienonna salottisipulit ja valkosipulinkynnet. Lisää pannulle kolme ruokalusikallista margariinia tai oliiviöljyä ja kuullota sipuleita kevyesti noin viisi minuuttia. Lisää kolme ruokalusikallista tomaattipyreetä ja sekoita hyvin. Lisää joukkoon kasvisliemi ja punaviinietikka. Kiehauta hyvin ja vähennä lämpö puoleen.
5 Lisää ranskankerma ja tofut. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
Jalotofun revitty tofu paahtopalat
Resepti: Jalotofu

Kurkkaa Jalotofun kasvisruokareseptit, joilla pääset alkuun kokkailussa, vakuutat epäilevät perheenjäsenet, hurmaat pitkän linjan vegaanin ja syöt hyvin. Jalofoods on luonnollisen kasviproteiinin pioneeri, joka on valmistanut tofua vastuullisesti luomusoijapavuista Tammisaaressa jo vuodesta 1989.

Katso lisää reseptiikkaa Jalotofun sivuilta
Valmistusohjeet:
1 Paahda aluksi valmiiksi revittyjä tofupaloja kuumalla kuivalla pannulla, niin että pinta saa väriä. Vähennä lämpö puoleen, lisää öljy ja paahda noin 5 min, kunnes tofussa on kauniin kullanruskea ja rapea pinta. Kääntele tofuja aina välillä.
2 Mittaa mausteseos (rakuuna, suola, sokeri ja mustapippuri) ja mausta tofupalat. Sekoita hyvin ja anna paahtua jälkilämmöllä hetken. Siirrä tofut erilliseen kulhoon sivuun odottamaan.
3 Kiehauta kasvisliemi pienessä kattilassa.
4 Hienonna salottisipulit ja valkosipulinkynnet. Lisää pannulle kolme ruokalusikallista margariinia tai oliiviöljyä ja kuullota sipuleita kevyesti noin viisi minuuttia. Lisää kolme ruokalusikallista tomaattipyreetä ja sekoita hyvin. Lisää joukkoon kasvisliemi ja punaviinietikka. Kiehauta hyvin ja vähennä lämpö puoleen.
5 Lisää ranskankerma ja tofut. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
Jalotofun revitty tofu paahtopalat
Resepti: Jalotofu

Kurkkaa Jalotofun kasvisruokareseptit, joilla pääset alkuun kokkailussa, vakuutat epäilevät perheenjäsenet, hurmaat pitkän linjan vegaanin ja syöt hyvin. Jalofoods on luonnollisen kasviproteiinin pioneeri, joka on valmistanut tofua vastuullisesti luomusoijapavuista Tammisaaressa jo vuodesta 1989.

Katso lisää reseptiikkaa Jalotofun sivuilta
Ainekset:
2 pkt Jalotofu Maustettu Paahtopala (à 250g)
2 rkl öljyä paistamiseen
2,5 tl kuivattua rakuunaa
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
2 tl sokeria
4 keskikokoista salottisipulia
4 valkosipulinkynttä
3 rkl margariinia tai öljyä paistamiseen
3 rkl tomaattipyrettä
2 rkl punaviinietikkaa
4 dl kaurafraichea tai ranskankermaa
3 dl vahvaa kasvislientä (esim 3dl vettä ja kasvisliemikuutio)
Lisäksi:
riisiä tai perunaa
Lisää muistilistaan