Ranskalainen klassikkoruoka saa uuden nopeasti valmistuvan twistin Jalotofun paahtopaloilla. Kokeile kepeää vegeruokaa ja katso viinisuositus.
Paahda aluksi valmiiksi revittyjä tofupaloja kuumalla kuivalla pannulla, niin että pinta saa väriä. Vähennä lämpö puoleen, lisää öljy ja paahda noin 5 min, kunnes tofussa on kauniin kullanruskea ja rapea pinta. Kääntele tofuja aina välillä.
Mittaa mausteseos (rakuuna, suola, sokeri ja mustapippuri) ja mausta tofupalat. Sekoita hyvin ja anna paahtua jälkilämmöllä hetken. Siirrä tofut erilliseen kulhoon sivuun odottamaan.
Kiehauta kasvisliemi pienessä kattilassa.
Hienonna salottisipulit ja valkosipulinkynnet. Lisää pannulle kolme ruokalusikallista margariinia tai oliiviöljyä ja kuullota sipuleita kevyesti noin viisi minuuttia. Lisää kolme ruokalusikallista tomaattipyreetä ja sekoita hyvin. Lisää joukkoon kasvisliemi ja punaviinietikka. Kiehauta hyvin ja vähennä lämpö puoleen.
Lisää ranskankerma ja tofut. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
Tarjoile riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.
Kurkkaa Jalotofun kasvisruokareseptit, joilla pääset alkuun kokkailussa, vakuutat epäilevät perheenjäsenet, hurmaat pitkän linjan vegaanin ja syöt hyvin. Jalofoods on luonnollisen kasviproteiinin pioneeri, joka on valmistanut tofua vastuullisesti luomusoijapavuista Tammisaaressa jo vuodesta 1989.
Nämä kaksi herkullista vegaanista täytevaihtoehtoa uuniperunoille on helppo valmistaa. Nauti raikkaan Riesling-valkoviinin kanssa.
Katso reseptiTämä nopeasti valmistuva tofupohjainen salaatti sopii helpoksi kasvislounaaksi raikkaan vegaanisen valkoviinin kanssa.
Katso reseptiRapealla Jalotofulla täytetyt kolme erilaista leipää sopivat runsautensa ansiosta myös lounasleiviksi. Nauti raikkaan viinin kanssa.
Katso reseptiSormisyötävän tofuannoksen maustaa helppo maapähkinävoi-ponzukastike. Nauti makean suolainen annos Chill Out roseeviinin kanssa.
Katso resepti