Kurpitsarisotto

Kurpitsasose on vain yksi mauste - mielikuvitus on rajana, mitä haluat risottoon lisätä. Pinnalle sopivat vaikkapa Prosciutto-kinkku sekä murskatut amarettikeksit.

Kurpitsarisoton ohje + viinisuositus

4 HLÖ

1 h 0 min

Ruokakirjailija Mari Moilanen ihastui Veronan matkallaan Michelin-tähtikokki Davide Bottan tapaan valmistaa maailman paras risotto. Tapa ei ole peri-italialainen, kokeile ja hurmaa ystäväsi risottomestarin taidoillasi! Lue lisää maailman parhaan risoton valmistuksesta.

Vinkki!

Koristele rapeaksi paistetuilla pekoninpaloilla tai Prosciutto-kinkulla sekä murskatuilla amarettikekseillä.

mari_small_1_7

Resepti

Ruokatoimittaja Mari Moilasen bravuureita ovat risotot. Tietenkin al dente eli sopivalla purutuntumalla.

www.jotainmaukasta.fi

Aurinkoinen butternut-kurpitsapizzaAurinkoinen butternut-kurpitsapizza

Piristä pizzaa myski- eli butternut-kurpitsalla ja avokadolla ja valuta oliiviöljyssä. Nautitaan Two Oceans -viinin kanssa.

Katso resepti
Kurpitsakeittoa + viinisuositusKurpitsakeittoa kanelilla ja omenalla

Omena tuo butternut-kurpitsasta valmistetun keiton makuun raikkautta. Leivo keiton kaveriksi maissileipää.

Katso resepti
Sienirisotto Metsäretken sienirisotto

Kokki Linnea Vihonen rakastaa ruoanlaittoa metsäretkellä tai kalliolla järven rannalla. Testaa miten sienirisotto syntyy trangialla!

Katso resepti
Haudutetut härän ribsit + viinisuositusHaudutetut härän ribsit ja sienirisotto

Valmista ja nauti vaikkapa sunnuntai-päivällisellä Nederburg-punaviinin ja ystävien kanssa.

Katso resepti