Sormisyötävän tofuannoksen maustaa helppo maapähkinävoi-ponzukastike. Nauti makean suolainen annos Chill Out roseeviinin kanssa.
Kuutio kurkku mahdollisimman pieneksi. Siivuta chili ohueksi. Revi salaatinlehdet tarjoiluvadille.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää revityt tofut. Paista muutama minuutti, kunnes tofu on saanut väriä. Mausta maapähkinävoi-ponzukastikkeella, limenmehulla ja ripauksella suolaa.
Nosta ruokalusikallinen tofua salaatinlehdelle ja kruunaa maapähkinävoi-ponzukastikkeella. Ripottele päälle ruokalusikallinen kurkkukuutioita, ohueksi leikattua chiliä sekä murskattuja suolapähkinöitä.
Viimeistele tuoreella, hienonnetulla mintulla ja granaattiomenansiemenillä.
Valmista maapähkinävoi-ponzukastike eli sekoita kaikki ainekset hyvin ja lisää tarvittaessa vettä. Koostumuksen kuuluu olla paksua mutta helposti levittyvää.
Ruokaohjelmista ja -lehdistä tuttu kokki Linnea Vihonen rakastaa retkeilyä ja ruoan laittamista luonnossa. Sesonkien kunnioittaminen ja vastuullisuus ovat hänelle tärkeitä arvoja.
Tacot täytetään itse tehdyllä Pico de Gallo -salsalla ja kotimaisella kalalla. Nautitaan järvimaisemassa raikkaan Chill Out -viinin kanssa.
Katso reseptiChill Out -viinisarjan 3 litran hanapakkaukset ovat ensimmäisenä Suomessa täysin kierrätettäviä viinipussia ja kahvaa myöten. Ympäristöystävällisen muutoksen mahdollistaa Altian Rajamäen tehtaan uusi tuotantolinja.
Lue lisääValmista retkellä trangialla tai kotona grillissä tuoremakkaroiden kaveriksi kaalisalaattia ja sahrami-aiolia. Nauti mausteisen täyteläisen Chill Out Cabernet Sauvignon -punaviinin kanssa.
Katso resepti