Pähkinäisen kermainen tofu satay

Suolaisenmakea, kaakkoisaasialainen Satay-kastike maustaa tämän marinoidusta Jalotofusta valmistetun riisiruoan. Mausteisuutta tasapainottaa aromaattinen valkoviini.

Pähkinäisen kermainen tofu satay

4 HLÖ

0 h 45 min

Jalotofu logo

Resepti: Jalotofu

Jalotofun resepteillä pääset alkuun kasvisruokakokkailussa, vakuutat epäilevät perheenjäsenet, hurmaat pitkän linjan vegaanin ja syöt hyvin. Luonnollisen kasviproteiinin pioneeri Jalofoods on valmistanut tofua vastuullisesti luomusoijapavuista Tammisaaressa jo vuodesta 1989.

Katso lisää reseptiikkaa Jalotofun sivuilta>

Pad Thai

Thaimaalainen klassikkoannos Pad Thai valmistuu helposti myös kotona! Pad Thai reseptin proteiinina voit vaihdellen käyttää joko kanaa, katkarapuja tai tofua.

Katso resepti
Thaimaalainen punainen curry katkaravuilla ja kookosmaidollaThaimaalainen punainen curry katkaravuilla ja kookosmaidolla

Tämä punainen curry täydentyy katkaravuilla! Parasta tässä curryssa: voit helposti itse säätää tulisuutta sekä makua ainesten määrillä.

Katso resepti
Misolohi ja soijamajoneesi

Aasialaistyyppinen lohi sopii niin alku- kuin pääruuaksikin. Lohen kanssa tarjoiltava soijamajoneesi viimeistelee makuelämyksen!

Katso resepti
Nuudeliwok Jalotofulla ja ponzukastikkeellaNuudeliwok Jalotofulla ja ponzukastikkeella

Herkulliselle kasviswokille sopii aromaattinen Riesling-valkoviini, jossa on hieman jäännössokeria tasapainottamassa ruoan mausteisuutta.

Katso resepti