Ruokaisa tofu-pastasalaatti

Tämä nopeasti valmistuva tofupohjainen salaatti sopii helpoksi kasvislounaaksi raikkaan vegaanisen valkoviinin kanssa.

Pastasalaatti
logo

2 HLÖ

logo

0 h 15 min

AINEKSET

  • 1 pkt Jalotofu Paahtopala Maustettu

  • 100-150g kierrepastaa

  • 1 pkt valmista salaattisekoitusta tai Silmusalaattia

  • 1 rs kirsikkatomaatteja

  • 1 kypsä avokado

  • 1 pieni punasipuli

  • ½ kypsä mango

  • mustapippuria ja suolaa myllystä

  • ½-dl valmista salaatinkastiketta

  • seesaminsiemeniä koristeluun

VALMISTUSOHJEET

    1. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen ja henkilömäärän mukaan. Huuhtele se lopuksi kylmällä vedellä. Näin se pysyy napakkana salaatissa.

    2. Valmista tofu: Kuumenna öljy paistinpannulla ja laita valmiiksi maustetut Jalotofu Paahtopalat paistumaan 3-4 minuutiksi. Kääntele tofuja. Vähennä lämpöä ja paista tofuja niin kauan, kunnes niissä on sopivan rapea pinta. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

    3. Kuori ja silppua punasipuli. Pilko mango, avokado ja kirsikkatomaatit sopivan kokoisiksi paloiksi.

    4. Kokoa salaatti kaikista ainesosista, tuunaa muilla suosikkiaineksillasi ja pirskota päällä hieman salaatinkastiketta ja koristele seesaminsiemenillä.

Jalotofu logo

Resepti: Jalotofu

Jalotofun resepteillä pääset alkuun kasvisruokakokkailussa, vakuutat epäilevät perheenjäsenet, hurmaat pitkän linjan vegaanin ja syöt hyvin. Luonnollisen kasviproteiinin pioneeri Jalofoods on valmistanut tofua vastuullisesti luomusoijapavuista Tammisaaressa jo vuodesta 1989.

Katso lisää reseptiikkaa Jalotofun sivuilta>