1 Halkaise munakoisot pituussuunnassa ja koverra sisukset kuorista niin, että kuoriin jää kuitenkin hieman reunusta.
2 Hienonna sisukset. Sipaise kuoret öljyllä ja nosta leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun uunivuokaan. Kypsennä 200 asteisessa uunissa 20 minuuttia.
3 Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota sipuli- ja munakoisosilppuja 5 minuuttia. Lisää joukkoon tomaattimurska ja mausteet.
4 Anna kastikkeen kiehua ilman kantta 5 minuuttia. Lisää lopuksi joukkoon Härkis.
5 Nosta munakoisot uunista ja täytä Härkistäytteellä. Notkista sulatejuusto sekoittamalla ja jaa se munakoisojen päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste.
6 Kypsennä munakoisoja vielä 20 minuuttia tai kunnes munakoiso tuntuu haarukalla kokeiltaessa kypsältä. Koristele lehtipersiljalla.