Värikkäät ja maukkaat bruschettat

Kokki Louise Merus'n värikkäät alkupalaleivät vievät kielen mennessään. Onko suosikkisi sieni-aprikoosi vai papu & peppadew-paprika bruschetta? Nauti rentojen Two Oceans -viinien kanssa.

Värikkäät ja maukkaat bruschettat + viinisuositus

6-8 HLÖ

1 h 0 min

Louise Mérus

Resepti: Louise Mérus

Louise Mérus on suomalainen kokki ja ruokakirjailija, joka on asunut ja opiskellut Etelä-Afrikan Kapkaupungissa. Hänen erikoisosaamistaan ovat afrikkalaiset perinneruoat ja mausteet. Louise järjestää Danskarby Green Kitchenissa kauniissa merenrantamiljöössä Kirkkonummella erilaisia ruokakursseja.

Tutustu Danskarby Green Kitchen kursseihin

Vaahtopää -viinidrinkkiVaahtopää

Suositusta Two Oceans Pinot Grigio -valkoviinistä valmistat raikkaan matala-alkoholisen drinkin. Valmista ja tarjoile trendikkäästi hillopurkista.

Katso resepti
Cape Malay -simpukat + viinisuositusCape Malay -simpukat

Nämä herkulliset simpukat on maustettu Cape Malayn tapaan, eli erilaisilla mausteilla ja kookosmaidolla.

Katso resepti
ÄyriäiscurryKala-äyriäiscurry riisillä ja tomaattisalsalla

Kokkaa eteläafrikkalaisittain Louise Meruksen ja Nederburg-viinien matkassa. Mausteista curryruokaa tasapainottaa aromaattinen Sauvignon Blanc -valkoviini.

Katso resepti
Grillattu lohifilee aprikoosisalsalla ja valkoviinisuositusGrillattu aprikoosi-lohi

Kokkaa Nederburg-viinin ja Louise Meruksen matkassa. Helposti marinoituun grilliloheen sopii herkullisesti hedelmäisen pirteä aprikoosisalsa.

Katso resepti