Simppeli salviapasta

Helppo pasta syntyy vain muutamasta raaka-aineesta. Jos et löydä kaupasta tuoretta salviaa, vaihda se sitruunaan. Raasta tällöin sitruunankuoresta uloin, keltainen kerros ja purista mehu.
Simppeli salviapasta
2 HLÖ
15-30 MIN
200 g spagettia tai muuta pastaa
vettä pastan keittämiseen
suolaa
2 rkl voita
1/2 nippu tuoretta salviaa
50 g parmesanjuustoa
suolaa ja mustapippuria
1 Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä. Ota desilitra keitinvettä talteen ennen kuin siivilöit pastan.
2 Sulata voi pannulla. Lisää salvianlehdet ja kuullota lehtiä pari minuuttia. Lisää pannulle siivilöity pasta sekä keitinvesi. Raasta päälle parmesanjuustoa ja rouhi suolaa ja pippuria.
1 Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä. Ota desilitra keitinvettä talteen ennen kuin siivilöit pastan.
2 Sulata voi pannulla. Lisää salvianlehdet ja kuullota lehtiä pari minuuttia. Lisää pannulle siivilöity pasta sekä keitinvesi. Raasta päälle parmesanjuustoa ja rouhi suolaa ja pippuria.
200 g spagettia tai muuta pastaa
vettä pastan keittämiseen
suolaa
2 rkl voita
1/2 nippu tuoretta salviaa
50 g parmesanjuustoa
suolaa ja mustapippuria
Lisää muistilistaan