1 Aloita valmistamalla täytteet. Hauduta ensin voissa juureskuutiot ja sieniviipaleet, noin viisi minuuttia. Haudutuksen jälkeen mausta oman maun mukaan suolalla, pippurilla sekä basilikalla.
2 Sulata filotaikina noudattaen pakkauksen ohjeita. Filotaikinalevyt kuivuvat nopeasti, joten käsittele niitä yksi kerrallaan.
3 Levitä sulanut filotaikinalevy työpöydälle ja voitele se voisulalla. Leikkaa levystä veitsellä tai pizzaleikkurilla noin 12 x 12 cm:n neliöitä.
4 Nosta täytettä päälle ja rullaa kuin kaalikääryleitä. Voitele voilla ja paista 200 -asteisessa uunissa 5 -10 minuuttia, kunnes ”pötköt” saavat vähän väriä.
5 Lisäkkeenä voit käyttääilmakuivattuja kinkkuja, salamia sekä erilaisia juustoja.