Mozzarella-anjoviscrostinit

Nopeasti valmistuvat leipäset nautitaan alkupalaksi kuohuviinin kera.

Mozzarella-anjoviscrostinit

4 HLÖ

0 h 30 min

Lohi-sitrusleipäset ja FresitaLohi-sitrusleipäset

Eksoottisesti maustettu lohi, makea saaristolaisleipä ja kirpeä sitruslevite ovat suussasulava yhdistelmä Fresita-kuohuviinin kanssa.

Katso resepti
tapastarjotinTapas napostelulautanen

Anna de Codorniu -luomucava sopii sekä aperitivoksi että helpon tapastarjottimen seuraksi. Nauti!

Katso resepti
Poromoussea ja saaristolaisleipääPoromoussea ja saaristolaisleipää

Poromousse maistuu herkulta joko valmiina ostetun tai itsevalmistetun saaristolaisleivän päällä. Katso moussen sekä saaristolaisleivän ohje.

Katso resepti
Mustikkainen poromousseleipänenMustikkainen poromousseleipänen

Glögin tai kuohuviinin pieni makeus toimii hyvin suolaisen poromoussen kanssa.

Katso resepti