Mozzarella-anjoviscrostinit

Nopeasti valmistuvat leipäset nautitaan alkupalaksi Prosecco-viinin kera.
Mozzarella-anjoviscrostinit
Vähärasvainen kala Vähärasvainen kala Vähärasvainen kala
4 HLÖ
15-30 MIN
AINEKSET
1 patonki
hyvää oliiviöljyä
200 g mozzarellaa
1 tlk anjovista
makeaa balsamico-kastiketta
1 Viipaloi patonki ohuiksi siivuiksi. Pane siivut uunipellille ja pirskottele niille pari tippaa oliiviöljyä. Pane patonkipaloille viipale mozzarellaa ja sen päälle halkaistu anjovisfilee.
2 Grillaa leipiä uunissa 250 asteessa grillivastuksen alla kunnes juusto saa hieman väriä. Pirskottele leiville muutama tippa tummaa balsamico-kastiketta ja tarjoa heti.
1 Viipaloi patonki ohuiksi siivuiksi. Pane siivut uunipellille ja pirskottele niille pari tippaa oliiviöljyä. Pane patonkipaloille viipale mozzarellaa ja sen päälle halkaistu anjovisfilee.
2 Grillaa leipiä uunissa 250 asteessa grillivastuksen alla kunnes juusto saa hieman väriä. Pirskottele leiville muutama tippa tummaa balsamico-kastiketta ja tarjoa heti.
AINEKSET
1 patonki
hyvää oliiviöljyä
200 g mozzarellaa
1 tlk anjovista
makeaa balsamico-kastiketta
Lisää muistilistaan