Nopeasti valmistuvat leipäset nautitaan alkupalaksi kuohuviinin kera.
Viipaloi patonki ohuiksi siivuiksi. Pane siivut uunipellille ja pirskottele niille pari tippaa oliiviöljyä. Pane patonkipaloille viipale mozzarellaa ja sen päälle halkaistu anjovisfilee.
Grillaa leipiä uunissa 250 asteessa grillivastuksen alla kunnes juusto saa hieman väriä. Pirskottele leiville muutama tippa tummaa balsamico-kastiketta ja tarjoa heti.
Eksoottisesti maustettu lohi, makea saaristolaisleipä ja kirpeä sitruslevite ovat suussasulava yhdistelmä Fresita-kuohuviinin kanssa.
Katso reseptiAnna de Codorniu -luomucava sopii sekä aperitivoksi että helpon tapastarjottimen seuraksi. Nauti!
Katso reseptiPoromousse maistuu herkulta joko valmiina ostetun tai itsevalmistetun saaristolaisleivän päällä. Katso moussen sekä saaristolaisleivän ohje.
Katso reseptiGlögin tai kuohuviinin pieni makeus toimii hyvin suolaisen poromoussen kanssa.
Katso resepti