Savumuikut espanjalaisittain

Mausteiset muikut kaipaavat seurakseen puolikuivan kuohuviiinin tai hedelmäisen valkoviinin.
Vähärasvainen kala Vähärasvainen kala Vähärasvainen kala
4 HLÖ
0-15 MIN
300-400 g savustettuja muikkuja
6-7 kirsikkatomaattia
1 pieni sipuli
1 dl silputtua lehtipersiljaa
1 solo-valkosipulinkynsi
KASTIKE
1 dl oliiviöljyä
½ dl valkoista balsamicoa
1 tl gourmetsuolaa
1 tl sokeria
¼ tl vastajauhettua mustapippuria

Valmistusaika: 15 minuuttia + 1 vrk maustumisaika

1 Jos muikut ovat suuria, voit perata ne ja käyttää vain kalafileet. Lado muikut kokonaisina tarjoiluastiaan.
2 Lohko kirsikkatomaatit, silppua lehtipersilja ja valkosipulinkynsi. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Levitä kasvikset muikkujen päälle.
3 Sekoita keskenään öljy, balsamico ja mausteet. Kaada kalojen päälle ja anna muikkujen marinoitua viileässä seuraavaan päivään.
Resepti ruokatoimittaja Tiina Rantanen

Valmistusaika: 15 minuuttia + 1 vrk maustumisaika

1 Jos muikut ovat suuria, voit perata ne ja käyttää vain kalafileet. Lado muikut kokonaisina tarjoiluastiaan.
2 Lohko kirsikkatomaatit, silppua lehtipersilja ja valkosipulinkynsi. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Levitä kasvikset muikkujen päälle.
3 Sekoita keskenään öljy, balsamico ja mausteet. Kaada kalojen päälle ja anna muikkujen marinoitua viileässä seuraavaan päivään.
Resepti ruokatoimittaja Tiina Rantanen
300-400 g savustettuja muikkuja
6-7 kirsikkatomaattia
1 pieni sipuli
1 dl silputtua lehtipersiljaa
1 solo-valkosipulinkynsi
KASTIKE
1 dl oliiviöljyä
½ dl valkoista balsamicoa
1 tl gourmetsuolaa
1 tl sokeria
¼ tl vastajauhettua mustapippuria
Lisää muistilistaan