Savusiika-nuudeliwok

Savusiika sopii loistavasti mausteiseen nuudeliwokkiin.
Vähärasvainen kala Vähärasvainen kala Vähärasvainen kala
4 HLÖ
0-15 MIN
400 g savusiikaa
50 g sipulikuutioita
300 g wok-vihanneksia
1 sitruunaruoko puolitettuna
2 rkl sesamöljyä
2,5 dl kalalientä
1 rkl chilikastiketta
250 g katkarapuja
1 dl cashewpähkinöitä
200 g nuudeleita
1 Paahda aluksi pähkinät öljyssä paistinpannulla, jotta niihin saadaan kaunis ruskea väri. Paahtaminen tuo pähkinöihin myös hyvän maun.
2 Kuullota sipulikuutiot ja kasvikset wokpannussa.
3 Lisää joukkoon kalaliemi ja chilikastike. Anna kiehua hetken.
4 Lisää lopuksi sulatetut ja valutetut katkaravut ja paahdetut pähkinät
5 Keitä nuudelit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Nuudeleihin ei tarvitse lisätä mausteita. Sekoita valutetut nuudelit katkarapukastikkeen joukkoon.
6 Asettele nuudelit laakealle lautaselle ja lisää lautaselle myös palasia savusiiasta.
1 Paahda aluksi pähkinät öljyssä paistinpannulla, jotta niihin saadaan kaunis ruskea väri. Paahtaminen tuo pähkinöihin myös hyvän maun.
2 Kuullota sipulikuutiot ja kasvikset wokpannussa.
3 Lisää joukkoon kalaliemi ja chilikastike. Anna kiehua hetken.
4 Lisää lopuksi sulatetut ja valutetut katkaravut ja paahdetut pähkinät
5 Keitä nuudelit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Nuudeleihin ei tarvitse lisätä mausteita. Sekoita valutetut nuudelit katkarapukastikkeen joukkoon.
6 Asettele nuudelit laakealle lautaselle ja lisää lautaselle myös palasia savusiiasta.
400 g savusiikaa
50 g sipulikuutioita
300 g wok-vihanneksia
1 sitruunaruoko puolitettuna
2 rkl sesamöljyä
2,5 dl kalalientä
1 rkl chilikastiketta
250 g katkarapuja
1 dl cashewpähkinöitä
200 g nuudeleita
Lisää muistilistaan