Savusiika sopii loistavasti mausteiseen nuudeliwokkiin.
Paahda aluksi pähkinät öljyssä paistinpannulla, jotta niihin saadaan kaunis ruskea väri. Paahtaminen tuo pähkinöihin myös hyvän maun.
Kuullota sipulikuutiot ja kasvikset wokpannussa.
Lisää joukkoon kalaliemi ja chilikastike. Anna kiehua hetken.
Lisää lopuksi sulatetut ja valutetut katkaravut ja paahdetut pähkinät
Keitä nuudelit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Nuudeleihin ei tarvitse lisätä mausteita. Sekoita valutetut nuudelit katkarapukastikkeen joukkoon.
Asettele nuudelit laakealle lautaselle ja lisää lautaselle myös palasia savusiiasta.
Herkulliselle kasviswokille sopii aromaattinen Riesling-valkoviini, jossa on hieman jäännössokeria tasapainottamassa ruoan mausteisuutta.
Katso reseptiYrteillä ja valkosipulilla marinoidut siiat saavat kaverikseen monipuolisen Riesling-viinin.
Katso reseptiParmesaani ja majoneesi maustavat suomalaista jalokalaa, siikaa. Valitse seuraan miellyttävän hapokas kuohu- tai valkoviini.
Katso reseptiAhvenanmaalainen keittiömestari, ravintoloitsija ja tv-persoona Michael Björklund tykkää kesäisin savustaa kalaa. Lue Micken vinkit kalan savustukseen.
Lue lisää