Viikunahilloa ja juustoja

Hillotetuissa viikunoissa tulee esiin kypsää hienoa makua, jota ei muuten löydy raakana poimituista tuoreista viikunoista. Katso hillokkeen ohje ja viinisuositus!
Viikunahilloa ja juustoja + viinisuositus
Voimakkaat Juustot Voimakkaat Juustot Voimakkaat Juustot
4 HLÖ
0-15 MIN
AINEKSET
500 g tuoreita viikunoita
0,5 dl valkoviiniä
250 g (4 dl) hillosokeria
LISÄKSI
Viinitarhurin juustoa
Erilaisia suolaisia keksejä ja näkkäriä
1 Lohko ensin viikunat.
2 Kuumenna viikunalohkot ja valkoviini kattilassa.
3 Lisää kattilaan hillosokeri ja keitä kymmenisen minuuttia.
4 Soseuta seos ja anna jäähtyä noin 15 minuuttia.
5 Jaa seos tölkkeihin ja säilytä jääkaapissa.
6 Tarjoa juustojen ja erilaisten keksien tai ohuen luomunäkkärin kanssa.
Juomasuositus Tarjoile viikunahillo ja juustot illlanistujaisissa tai vaikka pikkujouluissa. Valitse juomaksi raikas, hapokas valkoviini, joka sopii loistavasti juustojen ja viikunahillon seuraan.
1 Lohko ensin viikunat.
2 Kuumenna viikunalohkot ja valkoviini kattilassa.
3 Lisää kattilaan hillosokeri ja keitä kymmenisen minuuttia.
4 Soseuta seos ja anna jäähtyä noin 15 minuuttia.
5 Jaa seos tölkkeihin ja säilytä jääkaapissa.
6 Tarjoa juustojen ja erilaisten keksien tai ohuen luomunäkkärin kanssa.
Juomasuositus Tarjoile viikunahillo ja juustot illlanistujaisissa tai vaikka pikkujouluissa. Valitse juomaksi raikas, hapokas valkoviini, joka sopii loistavasti juustojen ja viikunahillon seuraan.
AINEKSET
500 g tuoreita viikunoita
0,5 dl valkoviiniä
250 g (4 dl) hillosokeria
LISÄKSI
Viinitarhurin juustoa
Erilaisia suolaisia keksejä ja näkkäriä
Lisää muistilistaan