Valmista sillä välin täyte. Hienonna kevätsipulinvarret. Paista niitä öljyssä, niin että ne pehmenevät. Sekoita tuorejuustot, paistetut kevätsipuli, veitsellä hienonnettu tuore minttu, sitruunan kuori ja mehu sekä pippuri ja suola keskenään.
Siivuta kesäkurpitsat juustohöylällä pitkittäissuunnassa siivuiksi.
Kauli levännyt taikina kahdeksi isoksi pyöreähköksi, n. 2-3 mm paksuiseksi, levyksi. Jaa tuorejuustotäyte kahdelle taikinakiekolle. Levitä täyte tasaisesti niin, että reunoille jää 5-7 cm taitteluvaraa. Asettele kesäkurpitsasiivuja kiehkuroiksi tuorejuustotäytteen päälle. Taittele taikinan reunat sisäänpäin.
Rouhi hasselpähkinöitä pienemmiksi. Ripottele ne kesäkurpitsasiivujen päälle ja väliin. Lorauta kesäkurpitsojen päälle vielä oliiviöljyä ja purista sitruunamehua. Rouhi suolaa.
Voitele galeten reunat kananmunalla. Paista yksi galette kerrallaan. Paista galettea 175 asteisen uunin keskitasolla n. 30 minuuttia. Paiston jälkeen lorauta vielä hieman oliiviöljyä ja nypi päälle tuoretta minttua. Anna galeten jäähtyä ainakin 30 min ennen ruokailua.