Miniquichet parsasta
Herkullinen pikkusyötävä ihastuttaa ulkoasullaan ja maullaan. Nauti Suomen suosituimman ranskalaisen kuohuviinin kera.
16 quichea
AINEKSET
1 dl kermaa
2 kananmunaa
1/2 tl suolaa
mustapippuria
3/4 dl gryere- tai mustaleimaemmentalraastetta
16 miniparsan nuppua ja 8 miniparsan varret
oliiviöljyä
VALMISTUSOHJEET
Vatkaa kulhossa kevyesti munien rakenne rikki. Lisää suola, pari rouhausta mustapippuria, kerma sekä juustoraaste.
Pilko parsa pieniksi paloiksi ja freesaa paloja hetki paistinpannulla oliiviöljyssä. Säästä nuput ja sekoita muut palat kanamunaseoksen joukkoon.
Voitele minimuffinssivuoka ja annostele quicheseos vuokiin. Laita jokaisen quichen pinnalle yksi parsan nuppu koristeeksi.
Paista quicheja 180 asteisessa uunissa n. 10 minuutin ajan kunnes ne ovat kauniin kohonneita. Anna quichejen jäähtyä ennen irrottamista.