Punaviini- ja glögisuola

Maustetut suolat antavat ruoalle makua ja luonnetta. Erikoissuolat ovat myös ihania lahjoja tai tuliaisia ruoanlaitosta kiinnostuneille ystäville. Näin teet itse glögisuolaa!

Punaviini- ja glögisuola

8+ HLÖ

1 h 0 min

Voit valmistaa tällä samalla ohjeella joko punaviini- tai glögisuolaa. Valmistustapa on sama, mutta maku luonnollisesti eri. Molemmat suolat saavat kauniin viininpunaisen sävyn ja tuoksuvat huumaavan ihanalta. Ne sopivat hyvin mm. liharuoille.

vege_talvi_2

Resepti Hanna Stoltin ruokakirjasta VEGE Talvi

Hanna Stolt pitää suosittua blogia Gurmee.net ja on julkaissut kolme ruokakirjaa joista tuoreimpana VEGE Talvi. VEGE Talvi -kirjasta löytyvät talven parhaat kasvisreseptit arkeen, jouluun ja uuteen vuoteen.

Tutustu VEGE Talvi -kirjaan>

glögimukiTutustu suomalaisiin glögiklassikoihin

Hehkuviini ja Perinteinen Punaviiniglögi ovat kuuluneet suomalaisiin glögiperinteisiin useita vuosikymmeniä.

Lue lisää
vegeburgeri ja sanpellegrino pompelmoChimichurri-vegejauhisburgerit

Kesän parhaat burgerit täytetään itse tehdyillä vegejauhispihveillä, grillatulla persikalla ja chimichurrikastikkeella. Katso Chocochili-blogin Elinan vegaaninen burgeriohje.

Katso resepti
Vegaaninen laab-salaatti ja sanpellegrino virvoitusjuomaVegaaninen laab-salaatti

Makumatka Laosiin! Superhelppo Laab on täydellinen yhdistelmä suolaista, kirpeää, makeaa ja tulista.

Katso resepti
Täytetyt munakoisot + viinisuositusTäytetyt munakoisot

Munakoisot täytetään tomaattisella Härkis-täytteellä ja nautitaan Chill Out -valkoviinin kanssa. Kokeile Helppo olla Vege -ruokakirjan ohjetta.

Katso resepti