Argentiinalainen Trapiche palkittiin Uuden Maailman parhaana viinitalona 2019

“New World Winery of the Year” - Kansainvälisesti arvostettu Wine Enthusiast -lehti palkitsi Trapichen vuotuisessa Wine Star Awardissa.

Trapiche viinitalo

Argentiinan arvostetuimpiin viinitaloihin kuuluva Trapiche on jälleen niittänyt kunniaa kansainvälisissä viinikilpailuissa.

Kansainvälisen viinialan julkaisun Wine Enthusiastin vuodesta 2000 järjestämä The Wine Star Awards on viinimaailman arvostetuimpia tapahtumia. Wine Enthusiast Magazinen toimittajat palkitsevat henkilöitä, yrityksiä ja viinialueita, joka ovat tavalla tai toisella ansioituneet viinimaailmassa sekä vieneet sitä omalla työllään tinkimättömästi eteenpäin.

Loppuvuodesta 2019 saatu palkinto on tärkeä virstanpylväs Trapichen 135-vuotisessa historiassa ja ansaittu tunnustus sen pitkäjänteisestä työstä Argentiinan viininkulttuurin sekä mm. paikallisen viiniturismin kehittämisessä.

“On valtava kunnia saada tämä tärkeä tunnustus. Uskomme, että se on tulosta omistautumisesta, intohimosta ja kovasta työstä, jota olemme jo pitkään Trapichella tehneet ja se kannustaa meitä entisestään kehittymään ja ottamaan paikkamme yhtenä maailman huippuviinitaloista”, kertoo Gustavo Sampayo, Trapichen pääjohtaja.

Nyt saatu palkinto seuraa lukuisia muita tärkeitä tunnustuksia, joita tila on viime aikoina saanut: Trapiche on mm. eniten ulkomaille myyvä argentiinalainen viinintuottaja ja ainoa argentiinalainen viinitalo, joka on huomioitu arvostetussa Drinks International -brittijulkaisussa sen “50 Ihailluinta Viinibrändiä” -listalla. Tämän saavutuksen Trapiche on nyt saanut viidesti (2014, 2015, 2017, 2018 & 2019). Viinitalo on myös vastikään nimetty neljäntenä perättäisenä vuonna Argentiinan palkituimmaksi viinitaloksi World Ranking Wines & Spiritsin toimesta.