Australialainen Penfolds valittiin maailman ihaillummaksi viinibrändiksi 2019

Arvostettu viinialan julkaisu Drinks International on palkinnut toistamiseen Penfoldsin maailman ihaillumpana viinibrändinä ‘World’s Most Admired Wine Brand’.

Australialainen Penfolds

Maaliskuussa 2019 julkaistun tuloksen takana on Drinks Internationalin valitsema kansainvälinen raati, joka koostuu yli kahdesta sadasta viinialan ammattilaisesta. He listaavat top 50 ihailluimpaa viinibrändiä vuosittain.

Ikoninen Penfoldsin viinitalo viettää tänä vuonna 175-vuotisjuhlavuottaan. – Nimitys on suuri kunnia erityisesti juhlavuotemme aikana. Pitkä perinteemme ja menestyksekäs tarinamme vie meitä innokkaasti ja innovatiivisesti eteenpäin tulevaisuuteen, kertoo Penfoldsin pääviinintekijä Peter Gago.

Drinks International on valinnut vuoden ihaillumman viinibrändin vuodesta 2011 alkaen. Penfolds on ollut listan top 5 joukossa alusta alkaen ja palkittu ensimmäisellä sijalla myös vuonna 2016.

drinksinter

Drinks International

Vuonna 1972 perustettu Drinks International on maailmanlaajuinen lehti, joka on omistautunut ainoastaan väkevien, viinien ja oluiden globaaleihin markkinoihin ja juomatrendeihin.

Lue lisää Penfoldsin nimeämisestä>

28.03.2019